Jump to content

Petrescu Mircea

Membru
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

About Petrescu Mircea

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pitesti
 • Motocicleta
  R1200 GS
 • Numar Moto
  MMI
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  FZ6

Recent Profile Visitors

512 profile views
 1. WTF aproape un an si nu ai cumparat inca un cazan de masina ????? Eu zic sa mai astepti 1 -2 ani , sa mai faci drive test de 20 ori , sa fii sigur ca iei o decizie corecta .
 2. Si stiam ca sunt multi retarzi aici .... my bad . Imi cer scuze , ignorati ultimul meu post .
 3. Motocicleta iertatoare nu prea exista , tu esti singurul care poate face orice motocicleta sa fie iertatoare prin stilul de condus . Prima mea motocicleta a fost un FZ6 N , la fel ca si tine am luat-o ca pentru un incepator . Pot spune ca am fost norocos , nu am avut niciun incident , nici macar minor . Dupa un an am dat-o si am trecut la alta categorie . Oricat zici tu ca nu esti teribilist , tot vei avea momente de teribilism ( cel putin eu am avut si mi-am dat seama ca trebuie sa scap cat mai repede de ea ) . Acum daca ma intreaba cineva, o mobra care se ridica destul de usor pe
 4. Nu mai bine dormi linistit si visezi la Ibiza ?? Parbrizul oricum e spart , mai conteaza ca vezi in secunda aia sau dimineata ?
 5. incearca sa faci un contract de vanzare cumparare intre fratito si tu , cum ca el ti-a vandut masina , apoi il rupi dupa ce rezolvi treaba .
 6. Probabil pentru ca i se poate intampla oricui ???
 7. Interesant rauuuu . Cand ai de gand sa faci traseul ?
 8. Tu ti-ai pus nickname-ul asta sa ne pacalesti ? Vorbeam de masina X si tu ai venit cu descriere la masina Y . Intra pe site-ul euroncap si vezi daca e vreo diferenta intre Logan si Sandero ( dupa spusele tale sunt aproape identice ) .
 9. Nu stiu de unde ai ajuns la sandero cand in accident e implicat un Logan ....
 10. Diferenta de masa este intr-adevar de 6% insa nu si daca pui la socoteala lungimea A-classului 3776mm si a Loganului 4288 mm , in concluzie diferenta creste simtitor . Am raportat stelele Ncap strict la protectia soferului altfel statistica ar fi fost 3* sofer , 3* copii si 1* pietoni -medie : 2.33 ; la A- class 5* , 4* , 2* , media 3.66 . destul de mult zic eu . Nu mergem pe folclor , mergem pe statistici sau astea nu sunt importante ? Deci si Volvo e nasoala ca e Suedeza ... in contextul in care nu s-a inregistrat niciun deces in modelul XC90 ; hai sa murim in ea , doar suntem
 11. In primul rand sa nu comparam grosimea tablei Mercedesului cu tabla Daciei ( sa nu mai vorbim de stalpii de rezistenta si altele ) . In al doilea rand , Loganul facelift cum e cel implicat in accident ( sa zicem ca era 1.6 benzina ) are 980kg , iar A class-ul ( 1.4 benzina ) 1060 kg ( conform www.auto-data.net ) . Si in ultimul rand si cred ca cel mai important , Loganul a luat 3 stele Euro Ncap , iar A-class 5 stele . Deci este posibil ca motociclistul sa nu fi avut chiar viteza luminii cum afirma unii si cum a spus si PzKpfW , multi puteam fi in locul lui .
 12. salut , din pacate m-am intors si fara duba , nu am gasit nimic sa-mi placa . Masina oricum trebuie sa cumpar deci voi reveni in Belgia , daca nu e graba cu scaunele te am in vedere . ( luna asta )
 13. Nu . Ma duc cu avionul si cumpar o duba de acolo , nu este ceva repetitiv .
 14. Salut , In jurul datei de 30.06 ma voi intoarce din Belgia ( Belgia - Germania - Austria - Ungaria - Romania ) cu o duba . Daca are cineva ceva de adus , dati de stire . Merci .
×
×
 • Create New...