ravenshield Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 (editat) Salutare. Daca cineva stie ce casti over ear wired se pot pune in buzunarele unei casti C3 Pro, microfonul e absolut optional, va rog luminati-ma. Uneori am nevoie de indicatii gps, uneori am chef de o muzica... Multumesc Editat Mai 17, 2018 de ravenshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andriu Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 eu mi-am luat:https://www.ebay.com/itm/1Pcs-3-5mm-Motorcycle-Helmet-Headset-Earpiece-Finger-PTT-For-Samsung-iPhone-HTC/323176081606?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649daca mai astepti vreo 3 saptamani iti fac si un review =)nu stiu daca incap in C3, la mine incap, difuzoarele cica au 35 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 17, 2018 Admin Share Postat Mai 17, 2018 Si daca nu incap se poate scobi in polistiren. Ps: se gasesc si pe louis tot felul de difuzoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 https://www.ebay.com/itm/1Pcs-3-5mm-Motorcycle-Helmet-Headset-Earpiece-Finger-PTT-For-Samsung-iPhone-HTC/323176081606?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Colegul vrea Over Ear de asta cred ca a si subliniat, adica din alea mari de se pun peste ureche nu de bagat in ureche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Eu am chestia de genul asta, dar cu microfon. Are o mufa pe care am ascuns-o in captuseala. https://www.louis.eu/artikel/stereo-headset-for-bike-helmets-mp3-player/10001353 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Mai 17, 2018 Autor Share Postat Mai 17, 2018 (editat) Eu am chestia de genul asta, dar cu microfon. Are o mufa pe care am ascuns-o in captuseala. https://www.louis.eu/artikel/stereo-headset-for-bike-helmets-mp3-player/10001353 Evrika! Exact la acest obiect ma gandeam. Si e disponibil Am si comandat. Mersi mult pentru altii care au acceasi problema rewiev-ul de pe louis: "adequate volume Written on 30.03.2018 15:32 I use the LS for the sat nav and now and then to listen to the music on the phone next to it. For both purposes they are absolutely sufficient for me and loud enough. I was able to install them well in a Schuberth C3 PRO, since there are enough large recesses under the pad for this helmet. You then feel nothing of the headphones then. We do not need to talk about sound here. At most in the state the sound is ok. But I understand the Naviansagen also despite wind noise. Plus point of these headphones: the place where you disconnect the cable (male-female), is placed correctly. One should keep in mind that one drives sometimes without connecting the headphones somewhere. So the plug must be stowed with the cable in the helmet lining. Other manufacturers have the point plug / socket only after 1m cable length or more, so that the cable bead can not be accommodated easily. These headphones have been thought of. I give 5 stars, because I'm completely satisfied for my purpose. I did not look for sound and did not expect it." Editat Mai 17, 2018 de ravenshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andriu Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Colegul vrea Over Ear de asta cred ca a si subliniat, adica din alea mari de se pun peste ureche nu de bagat in ureche. nu stiu ce urechi ai tu .. dar eu sigur nu mi-as baga alea in ureche. si daca nu specificam ca au 35 mm (36 de fapt), mai ziceam ... dar postul e post ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Evrika! Exact la acest obiect ma gandeam. Si e disponibil Am si comandat. Mersi mult Ma bucur ca am ajutat. Acum vreo 3 ani, pe un alt telefon aveam o aplicatie care era setata sa autoraspunda dupa 3 secunde de sunat daca am mufa jack infipta in telefon. Acum nu mai dau de aplicatia aia sau ceva similar. Are cineva vreo sugestie? Exclus sa apas ecranul telefonului in timp ce sunt pe moto, si de obicei raspund la toate apelurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 nu stiu ce urechi ai tu .. dar eu sigur nu mi-as baga alea in ureche. si daca nu specificam ca au 35 mm (36 de fapt), mai ziceam ... dar postul e post ... Nu te agita ca ai sa faci spuma, nu am marit imaginea sa vad cum arata si mi s-a parut ca sunt in ear, si stai linistit ca nu fac colectie de postari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate