Thrasher Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 (editat) Salutare..daca stie cineva ceva de ea..ajuta-ti-ma cu un PM sau 0729832283...este o sa de Sv1000s, a zburat azi dimineata..inexplicabil..pe DN1 sau undeva in zona intersectiei Aeroport baneasa - Ion Ionescu de la Brad. Multumesc si asfalt uscat! Editat Mai 18, 2018 de Thrasher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Bine ca nu aveai si pasager... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Salut , am vazut un post pe facebook cu o sa pierduta lasata pe un cos de gunoi in dreptul megaimageului de pe barbu vacarescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Salut, asta e? Poza nu imi apartine, e postata pe un grup pe facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Mai 18, 2018 Autor Share Postat Mai 18, 2018 salut! nu este ea..dar multumesc de raspunsuri..cea de pe barbu vacarescu a fost postata de curand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Lucian Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 De ieri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Mai 18, 2018 Autor Share Postat Mai 18, 2018 nu e ea..a mea a zburat azi p la 6 dimineata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Cred ca e ceva in aer cu saua de pasager. Ieri venind dinspre Grand Arena spre Sun Plaza era un tip cu saua de pasager ridicata la 90 grade. I-am facut semn la semafor, a impins-o la loc si dupa putin timp s-a ridicat la loc. A naibii. Sper ca nu a pierdut-o si el. Ai fost sa o cauti? Pe a ta, nu a lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 s-a intors dupa ea, si au mai trecut inca 2 persoane pe traseul ala care au cautat-o, dar fara s-o gaseasca. Speram s-o fi recuperat cineva care sa vada anuntul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrasher Postat Mai 18, 2018 Autor Share Postat Mai 18, 2018 am mai dat si acum o tura gogaie...nimic..si iulian ...m.am intors imediat ce am constatat ca lipseste..si n.am gasit.o..ori o fi cazut in dn si cineva a luat.o .. in mod civilizat din mijlocul drumului...ori a luat,o cineva sa o returneze... ori a luat,o cineva aiurea..posibilitatile sunt nelimitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Se demonstreaza inca o data ca astea nu sunt motociclete pt mers pe strada, nu ma gandisem la acest aspect cand am ales mobrele cu o singura sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate