Liviu M Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Am stat numai 1 ora (asteptam niste rude , atunci se gasisera sa vina) . Erau cca 60 de motoare (mai erau motoare si corturi jos in vale) . Cat am stat eu au mai sosit vreo 40 iar pe drum am mai intalnit vreo 10 , Muzica buna (fara urlete) , instalatie de iluminat , paza , mancare , curatenie ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Suntem așteptați cu țuică, ceapă și șuncă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Mai 18, 2018 Autor Share Postat Mai 18, 2018 (editat) Bineinteles ! Poti intreba si pe altii . In dreapta ultimei imagini se afla o " poarta de pimire " si un cort cu cele pomenite . » Post actualizat in 18 May 2018 18:46" Poarta de primire " Editat Mai 18, 2018 de Liviu M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 Cat tine? Pana duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 Din păcate nu prea tine vremea cu ei, astia zic ca ploua si azi si maine, cam peste tot. Daca e asa, spor la namol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Mai 19, 2018 Autor Share Postat Mai 19, 2018 Am dat o fuga si astazi . Erau de doua ori mai multe motoare si inca veneau . Un grup gresise drumul . Deci : dupa ce iesiti din Targoviste pe drumul spre Campu Lung , treceti prin satul Priseaca , urmeaza padurea , coborati si tineti drumul usor dreapta , iar padure dar numai pe dreapta , camp , Ungureni , dupa ce se termina satul cand incepe un urcus cu panta mica , la stanga spre Manesti , pod peste Dambovita , intersectie in T (Y) , la dreapta , cateva curbe si in Manesti pe stanga este un mic monument , la stanga si inainte tineti asfaltul ..... Astazi la monument era parcata si o motocicleta . Vremea este in continuare frumoasa cu usor vant si cativa nori din cand in cand . Curaj ! La drum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate