marga_iulian Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 Salutare. Ma puteti ajuta cu o informatie ? M-am lovit de o mica problema la service-area furcilor la un bandit 650. Aveti ideie ce fel de 'cap' si ce marime are capatul 'uneltei' din service manual ? Nu reusesc sa desfac surubul din capat (trebuie tinut contra din interior) Am atasat 2 poze sa va faceti o ideie Multumesc pt un eventual raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 (editat) Ideal ar fi sa desfaci surubul ala cu un pistol cu impact, inainte sa desfaci restul, in felul asta are ceva presiune pe el de la internale. Daca e prea tarziu acum eu am tinut contra cu o coada de matura(din lemn) ascutita in varf. Dupa cateva incercari te prinzi cam ce forma sa ii dai. Daca chiar vrei sa iti faci cheia, uite aici o discutie: https://drriders.com/fork-tool-t2378.html Editat Iunie 14, 2018 de dan.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Iunie 14, 2018 Autor Share Postat Iunie 14, 2018 Grazie colegu. Sanatate multa si drumuri uscate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate