-Laurentiu- Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 salut , o parere in legatura cu aceasta zornaiala? -distributia este schimbata. -generatorul (stator ,rotor ) nu are amortizoarele de pastic rupte, si nici joc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 întinzătorul de la distribuție. nu mai tura motorul dacă nu știi ce are. poți să-l distrugi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Laurentiu- Postat Iulie 13, 2018 Autor Share Postat Iulie 13, 2018 nu , am folosit si unul cu reglaj manual nici o schimbare, singura uzura am descoperito la oala de la ambreaj , acele arcuri sunt tasate , au ramas libere in locas si au frecat de carter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Din pacate un zgomot motor nu se poate pune un diagnostic dupa o integistrare audio. Urechea umana+experienta stiu sa faca diferentrentele de sunete normale si anormale la un motor si sa localizeze sursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Nu stiu daca te ajuta dar la zx10r meu se auzea asemanator si era o piesa din ambreiaj care are cateva nituri si avea joc acolo . Mai sigur doar un mecanic bun poate sa iti spuna ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Ai umblat recent la alternator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Laurentiu- Postat Iulie 13, 2018 Autor Share Postat Iulie 13, 2018 Nu stiu daca te ajuta dar la zx10r meu se auzea asemanator si era o piesa din ambreiaj care are cateva nituri si avea joc acolo . Mai sigur doar un mecanic bun poate sa iti spuna ce si cum acolo am gasit si eu la oala aceel arculete tasate care cred ca zornaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Asta e piesa are in centru niste nituri si erau slabite . Am luat alta si s a rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate