Theodor Theodor Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Vreau sa cumpar acest motor,stiu ca a fost restaurat ,insa nu am alte detalii. Poate ati vazut topic in trecut cu acest motor sau stiti originile sale . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 E pe facebook. Marius Catalin parca e vanzatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theodor Theodor Postat Iulie 25, 2018 Autor Share Postat Iulie 25, 2018 Multumesc,l-am gasit pe fb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ldarius Postat August 5, 2018 Share Postat August 5, 2018 Salut Theodor. Îmi poți spune ce ai aflat despre acest Ij? L-am cumpărat blind, eu locuind in Tenerife. Cineva l-a cumpărat pentru mine, l-a suit in dubă și la-a trimis spre meleagurile astea. Urmeaza sa sosească pe 10 august. Sper sa nu regret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theodor Theodor Postat August 6, 2018 Autor Share Postat August 6, 2018 M-am razgandit in a-l cumpara ,din anunt si felul cum a vorbit vanzatorul la telefon parea totul ok . Aproape complet restaurat si cu 700€ plus piese extra ,ai prins o oferta f buna. Eu caut cu atas si cred ca am gasit ce cautam . Posteaza poze cand ajunge la tine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ldarius Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 Mulțumesc de info. Abia aștept sa ajungă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate