cozmino Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 Dragilor, Vreau sa-mi confectionez o protectie de toba din ceva furtun rezistent la temperaturi mai inalte si un colier. Ce recomandari, daca a facut cineva asta, aveti ? De unde l-as putea achizitiona, preferabil colorat nu transparent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 (editat) Si eu am cautat un furtun rezistent la temperatura dar nu am gasit ...in schimb coliere metalice gasesti in dedeman. Editat August 1, 2018 de florin46p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat August 1, 2018 Autor Share Postat August 1, 2018 (editat) O poza face cat o mie de cuvinte. Asa ceva vreau sa fac. Editat August 1, 2018 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 Da, dar daca gasesti in furtun rezistent la temperature iesi de 10 ori mai ieftin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat August 1, 2018 Autor Share Postat August 1, 2018 Multumesc, GoodKat. 130 de lei parca nu-mi prea vine sa dau, insa e o solutie. O sa caut furtun, in prima faza, sa vad ce succes am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 Vezi aici. Sau aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate