angus_young Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 (editat) Aproximativ ora 12 , intr-un ac de par in curbele de urcare de la Tulnici spre tabara de la Galaciuc Am oprit si am schimbat cateva vorbe cu un baiat care era din grup ..... o persoana intinsa langa parapet , cred ca era o fata parea constienta , o alta fata ii tinea capul in maini si ii spunea ceva Mobra (cred ca era un miar supersport , fara sa im idau seama ce marca) era pe jumatatea drumului , se pare ca lovise parapetul , roata spate era deformata de la impact , era cam pilaf Benzina amestecata cu ulei fix in curba Alte 3 mobre parcate langa accident Cand m-am intors de la Ojdula victima nu mai era dar celelalte mobre ramasesera acolo impreuna cu una din fete care ramasese de paza sper sa ife ok riderii » Post actualizat in 05 Aug 2018 20:13poza este de pe facebook grupul de 4 mobre mi-am adus aminte ca m-au depasit aproape de Ramnicu Sarat aveau viteza foarte foarte mare » Post actualizat in 05 Aug 2018 20:14poza Editat August 4, 2018 de angus_young Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 Foaaarte foarteee mare, cat?!!Acum 2 zile franez la o trecere sa treaca nea berbekul care in alergare a trecut de pe trotuar pe trecerea de pietoni, binrinteles am frinat cu un pik de zgomot, ce.mi spune el- mergi mai inxet ca zbori cu 120 in oras, eu aveam fix 60km/h, asa ca asta FOARTE FOARTE MARE este o idee proasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 Si daca te masturbezi cica orbesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 pe trecere tre sa ai 30 cica.... cica depinde https://legeaz.net/regulament-aplicare-oug-195-2002-actualizat/art-123-reguli-pentru-circulatia-vehiculelor-reguli-de-circulatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat August 6, 2018 Autor Share Postat August 6, 2018 (editat) Foaaarte foarteee mare, cat?!!Acum 2 zile franez la o trecere sa treaca nea berbekul care in alergare a trecut de pe trotuar pe trecerea de pietoni, binrinteles am frinat cu un pik de zgomot, ce.mi spune el- mergi mai inxet ca zbori cu 120 in oras, eu aveam fix 60km/h, asa ca asta FOARTE FOARTE MARE este o idee proasta eu aveam 140 si am avut senzatia ca stau pe loc .... deci sa zicem 200 - 220 , poate mai mult ? accidentul s-a intamplat pe urcarea spre tabara Galaciuc zice lumea ca e cunoscuta curba aia , desi eu nu vad nimic deosebit la ea Editat August 6, 2018 de angus_young Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate