tudor_tigau Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 (editat) Salutare, În jurul orei 18, la ieșirea spre București din giratoriul de pe calea bucuresti, vis-a-vis de Mac, traficul blocat si ambulanța smurd la fața locului. Am facut o poză chinuită din mașină, nu am văzut dacă riderul era pe jos sau în ambulanță. Nu îmi place deloc balta din fața Range-ului....sper să nu fie sânge. Știe cineva ce s-a întamplat ? https://ibb.co/jn571K Editat August 7, 2018 de tudor_tigau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 Cica ceva acrosare soldata aparent cu picior rupt (cel putin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 O glezna fracturata. Gasiti info pe grupul de fb infotrafic brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 Gata boss: » Post actualizat in 07 Aug 2018 18:30 Pentru cine are/isi face cont pe grup, exista filmare cu dash cam la momentul accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 Bine ca nu este mai grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate