ovibiker Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Prima motocicleta pe care m-am urcat a fost o Jawa 250 al tatalui meu,aceasta motocicleta a ramas mereu in inima mea si mereu mi-am dorit sa am una,peste putin timp sper sa fie si finalizata,va prezint un drum destul de lung (3 ani) spre implinire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Tot respectul pt pasiunea unora ca tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Peter28 Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Felicitari pentru motocicleta. Am si eu una fel, fabricat in 1964. Zi-mi te rog unde ai realizat cromarea capacului motorului? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Foarte frumoasa... Si eu sunt in cautarea unei Jawe 250 tip 353 sau 559, dar din pacate nu am ravut norocul sa gasesc una. Felicitari... si spor in continuare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Cum procedezi cu piesele ce trebuie cromate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Felicitari pentru motocicleta. Am si eu una fel, fabricat in 1964. Zi-mi te rog unde ai realizat cromarea capacului motorului? Multumesc. Presupun că capacul nu e cromat ci doar polish-at. Aluminiul nu se cromează. de obicei, din fabrici,se polish-ează și se dau cu un strat de lacprotector ca să nu se oxideze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibiker Postat Septembrie 8, 2018 Autor Share Postat Septembrie 8, 2018 Capacul a fost polish-at cu multe ore de munca,sper ca in 2019 sa iasa la asfalt si sa o pot parca langa cealalt Mz etz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Septembrie 10, 2018 Share Postat Septembrie 10, 2018 Superb ETZ-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate