Robert46 Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Salut Mi am pierdut cipul din cheie. Stiti pe cineva in Bucuresti care poate copia codul pentru cheie din hiss? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Septembrie 9, 2018 Share Postat Septembrie 9, 2018 Nu ai spus ce motoreta ai, banuiesc ca Honda daca vorbim de HISS. Este un principiu foarte simplu si foarte eficient. Daca tii o cheie in mana, care este singura de la motocicleta, primul lucru pe care il faci cu acea cheie este sa o clonezi. Nu se circula cu ultima cheie a motocicletei. Ce vrei tu sa faci se poate sigur, insa te va costa mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 9, 2018 Share Postat Septembrie 9, 2018 Asa spun la toti care au o singura cheie,clona.nu vor sa inteleaga,drept urmare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 10, 2018 Share Postat Septembrie 10, 2018 Bine, si daca am ultima cheie... unde o clonez? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate