Horia Platona Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Salut! Tocmai ce am cumparat o Husqvarna 125 Sm 2T si am constatat ca motorul nu este chiar in regula. L-am desfacut si am vazut ca este deja bucsat si as vrea sa il rebucsez. Imi puteti recomanda un atelier bun? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 (editat) Nu am curaj sa-l recomand decat pe Nea Nicu de la Rune (ex. Căpriță), nu stiu insa daca se baga la ferestre de 2t & stuff. Atelierul e in Bucuresti. Editat Septembrie 12, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Si cum dam de el?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Rune, google it. E in incinta Sema Parc atelierul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 piesemotor.ro Adresa magazin : str. Vasile Alecsandri , nr. 5 , Baia Mare https://www.facebook.com/piesemotor.ro/videos/1912712548771962/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Nu am curaj sa-l recomand decat pe Nea Nicu de la Rune (ex. Căpriță), nu stiu insa daca se baga la ferestre de 2t & stuff. Atelierul e in Bucuresti. nu mai bine recomanzi sa schimbe saracia de cilindru cu unul nou?probabil ca e un pic mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Era vorba strict pt operatia din titlu. Din pacate recomandarea mea n-a functionat, omul nu se baga la 2t. Cica ar face cei din Baia Mare, asta din ce am intrebat in stanga si dreapta astazi. E major, e vaccinat, solutia si-o alege singur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate