Djenavar Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 Multumesc frumos inca odata Domnilor cu Varadero, GSR,Yamaha FZ6 care au ajutat un Hornetel pe drumul spre Petrosani prin munti.Multumesc si daca citesc si trec prin Buc,dau o bere(10,100) si o pizza cu mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 (editat) Dar ce patisi, de-ai postat la accidente? Inteleg ca esti bine... L.E. Atat de des se uita a se spune "multumesc"... Bravo tie! Editat Septembrie 17, 2018 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 17, 2018 Autor Share Postat Septembrie 17, 2018 M.am tavalit un pik dar am scapat ieftin,am zis si atunci multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 Bine ca esti bine. Sunt convins ca ai zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 17, 2018 Autor Share Postat Septembrie 17, 2018 Un pantalon un pik rupt ,apropo Dainese D dry ,textil, sa rupt la o cadere de 30 km/h,mecanismul rupt la viziera, o julitura la genunchi, un cot un pik sensibil dar in rest Nou nout Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 ) Da-mi voie sa fac o gluma: Acum ai motiv sa schimbi casca! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 17, 2018 Autor Share Postat Septembrie 17, 2018 )))))))))))) , nu o sa crezi dar asta am spus si eu lor:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 Du-te de-ti fa un control la cot si la jenunchele ala. Ai cazut pe scari sau ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate