XXXL! Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 dupa ce duminica am avut ceva dificultati cu TA prin imprejurimile orasului,m-am hotarat sa-mi cumpar cauciucuri pentru off!Datorita unor avantaje ce-mi ofera firma cu care am vorbit pentru a-mi aduce caucioacele,m-am hotarat la Pirelli MT21!Cine are asa ceva sau a avut ?astept pareri sau sfaturi!merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 dupa ce duminica am avut ceva dificultati cu TA prin imprejurimile orasului,m-am hotarat sa-mi cumpar cauciucuri pentru off!Datorita unor avantaje ce-mi ofera firma cu care am vorbit pentru a-mi aduce caucioacele,m-am hotarat la Pirelli MT21!Cine are asa ceva sau a avut ?astept pareri sau sfaturi!merci! Daca tot ai avantaje, ia-le si te prinzi singur daca sunt ce-ti trebuie. E cel mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 eu am asa ceva pe lc4 si sunt ce trebuie. Ai priza si in curbe pe asfalt si nici nu te lasa impotmolit pe undeva. sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 eu am prins vreo 2 bucatzi de Pirelli MT 18 80/100-21 si is super...parca tin mai bine decat Mefo....nu stiu d unde sa iau guma pt spate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate