conspicuous Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 Salut, trebuie sa fac si eu prima data ITP ul si nu stiu daca se poate face la orice firma unde se face si pentru mașina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 Salut, trebuie sa fac si eu prima data ITP ul si nu stiu daca se poate face la orice firma unde se face si pentru mașina. nu se poate la orice itp pt masini, tre sa faca pt moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 23, 2018 Share Postat Septembrie 23, 2018 (editat) cauti cu google "RAR unitati ITP" si vei ajunge pe pagina din link, unde ai o lista cu toate statiile ITP si ce e autorizata fiecare sa faca: http://prog.rarom.ro/listepublice/itp.asp?judet=v%E2lcea din ce vad eu acolo, ai doua variante in Dragasani si una in Horezu; bineinteles, ai intotdeauna si optiunea de a face ITP la sediul RAR, care este in Rm.Valcea Editat Septembrie 23, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conspicuous Postat Septembrie 23, 2018 Autor Share Postat Septembrie 23, 2018 Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate