bogdansam Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 Perfect, marim echipa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 (editat) 3 hours ago, bogdansam said: Salve! Atunci sa ne organizam pentru un traseu. Doritori? Ce spui AlexAB? Bogdan, m-as reintoarce acolo oricand. Cateva considerente insa: nu stiu daca e ziua destul de lunga pentru o tura de-asta. In Targu Jiu (acasa la nea @ivan pedala) noaptea temperaturile inca sunt pe minus. Eu din Noiembrie nu stiu cum mai e sa merg pe motocicleta, sper sa-mi amintesc pe ce parte trebuie sa ma urc. Si poate cel mai important si frustrant in acelasi timp - motocicleta mea e inca in service desi tocmai ce am cheltuit 1400 ron pe revizie si inlocuit diverse cu piese noi, si tot nu merge bine, inca nu i-au dat de cap. Saptamana asta sunt liber si initial aveam in plan sa ma plimb aproape in fiecare zi... dar nu fac decat sa stau frustrat cu tastatura in mana si sa belesc ochii pe OLX dupa alta motocicleta si sa ma uit cu jind dupa motociclisti pe strada si la filmari cu oameni care au inceput sa iasa. Editat Februarie 25, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 26, 2019 Share Postat Februarie 26, 2019 Da, asa cum spui, aici temperaturile sunt cu mult sub minus (azi spre exemplu, cand am plecat de-acasa, erau -8*C) si nu locuiesc in oras, in Tg-Jiu...stau mai spre Sud, vreo 40km...deci la mine este mai cald nitel! Si ca sfat...nu prea aveti cum sa parcurgeti acel traseu acum...nici cu senilata, fiindca...zapada, noroi, iarna, ger, copaci cazuti, stanci...etc...etc... Daca aveti chef sa treceti Sohodolu' fara voinicii...incercati pe la jumatatea lunii mai, sau chiar mai tarziu! Bafta...si ne vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdansam Postat Februarie 26, 2019 Share Postat Februarie 26, 2019 Da, intradevar, dornic de o plimbare, dar sa asteptam si vremea prielnica, prin luna Aprilie sau Mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate