mmisulicaa Postat Octombrie 29, 2018 Share Postat Octombrie 29, 2018 Salut, Am facut curatenie prin garaj si am niste caciucuri de donat. Mentiuni: - Cauciucurile sunt destul de vechi, si le recomand decat daca nu ai alta varianta - Doar cu ridicare personala din Buc, sect 4, Berceni - Starea lor se vede cat de cat pe poze, daca vrei si alte unghuri imi zici si fac. Sunt 7 bucati, pozele sunt facute de pe ambele parti pentru fiecare cauciuc (numere in dreptul lor). https://imgur.com/a/RTndQeE M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 29, 2018 Share Postat Octombrie 29, 2018 Onorabil gestul, dar cel puțin Anakee-ul și Rennsport-ul sunt de pus la gunoi. Direct. E pericol. Eu le-aș pune și pe restul, dar nu voi merge eu cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Octombrie 29, 2018 Share Postat Octombrie 29, 2018 Un gest onorabil , doar ca la starea in care se afla anvelopele ar fi pusa in pericol siguranta riderului. Este o solutie extrema..la care as apela doar daca nu as avea alta alternativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 29, 2018 Autor Share Postat Octombrie 29, 2018 Eu le luasem la gramada pe vremea cand faceam stunt si conta mai mult cantitatea..... sunt deacord cu voi ca nu sunt intr-o stare foarte buna, e la latitudinea rider-ului daca merita sau nu sa le foloseasca. » Post actualizat in 29 Oct 2018 18:48Diablo supercorsa (6) s-a dat, si am aruncat Rennsport-ul (5). Mai adaug o roata: https://imgur.com/a/ll0CLCt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Am si eu un cauciuc de fatza,l-am demontat vara asta,la necaz mai merge 2,3 luni. Nu am acum poze,dar postez maine. Daca e cineva doritor,evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Ianuarie 26, 2019 Share Postat Ianuarie 26, 2019 Cauciucul de fata e inca valabil pt vreun doritor necajit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate