Constantin Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Fetesti – Giurgeni prin albia partial secata a Dunarii, 10 nov. 2018 Dunarea este extrem de scazuta astfel ca raman de la mal 5 - 10 m de albie pe care se poate merge in off road usor. Peisajul este inedit pt. oricine. Inainte de Giurgeni este o garla care probabil nu poate fi traversata si de la care ar merge un retur prin Facaieni la Fetesti unde unii lasa remorcile moto. Continuarea, prin albia Dunarii pe sub pod si dincolo de Giurgeni ar fi interesanta, cu un ocol de cativa km pe DN2A, dar ziua este scurta. Bratul Borcea pare mai « intins » si mai usor de strabatut dacat alte zone ale Dunarii. Se mai gasesc si astfel de trasee in Romania ( partial din pacate) unde capra e « rege » si daca ai Maserati sau Bentley, oftezi ! Sambata 10 nov. 2018, ora 8,30 la benzinaria ( Mol ?) de la intrarea pe A2 din Bucuresti. Longevivii Moto ( 75 – 95 ani) si Seniorii Moto (55 – 75 ani), subventionati. Motoveteranii ( 35 – 55 ani), invitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 hmm, nu zici rau maestre! am un amic de ma tot freaca la cap cu ideea asta... poate vin si eu daca imi ies ploile !! » Post actualizat in 07 Nov 2018 11:47 apropos, se merge cu capritze sau vin cu ceva mai serios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 XR250L si XR650R pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Daca mai aveti loc pe vreo remorca, as veni si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 8, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2018 Este! Te asteptam pe la 8,30! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Ok! Îi fac asigurare si ne vedem la benzinărie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Poze si filmulet, aici: `` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2018 Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ! Nu am putut parcurge traseul decat partial, deoarece zone intinse si pe care sa poti rula cu moto sunt in general spre interiorul curburii meandrelor fluviului. Spre exterior, am intalnit si pereti aproape verticali ( vezi rapa din poza). Moto pe Bratul Borcea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate