remu1 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Frumoasa roata , dar bordul termina omul . Daca nu se vede clar si limpede intro fractiune de secunda , no way . DE CE ? Pentru ca la moto e ca la aero . Si atat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 23, 2020 Autor Share Postat Iunie 23, 2020 Bordul rezervat 1sapt colegului din Bulgaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 23, 2020 Autor Share Postat Iunie 23, 2020 Acum 4 ore, Christian 1 a spus: Pai ce spuneai aici? Nu de alta,dar stiam pe unul ce cauta un ECU. Releele din poza,la care ai scris ca pretul e de 100 de euro,am sa le iau eu,cam intr-o saptamana.Mi le rezervi? Nu trimit afara, m a contactat el, și vine la București, sigur ca ți le rezerv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 1, 2020 Autor Share Postat Iulie 1, 2020 Bordul a ajuns la colegul din Bulgaria! Releele rezervate! Restul pieselor valabile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 6, 2020 Autor Share Postat Iulie 6, 2020 Releele vândute colegului Cristian, toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 8, 2020 Autor Share Postat Iulie 8, 2020 Mulțumesc și eu Cristian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 21, 2020 Autor Share Postat Iulie 21, 2020 Multe piese pe stoc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 21, 2020 Autor Share Postat Iulie 21, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 22, 2020 Autor Share Postat Iulie 22, 2020 Acum 12 ore, Christian 1 a spus: Rezervorul il rezerv eu. Mersi. Ok, rezervat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 29, 2020 Autor Share Postat Iulie 29, 2020 Acum 6 ore, Christian 1 a spus: Comanda dreapta a ajuns ok. Multamn fai! Comanda stanga si rezervorul rezervate. Ma bucur că totul este în regula, da rezervorul și comanda stânga, instalația rezervate! Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 12, 2020 Autor Share Postat Octombrie 12, 2020 Ceva piese ramase - Ecu, stare perf aproape nou, pedala frână noua, piesa OEM ! Mai sunt la vânzare și rotile complete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Noiembrie 8, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2020 Proprietari noi de Mulhacen 659 prin Ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Noiembrie 12, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2020 Acum 43 minute, Christian 1 a spus: Nu stiu nici unul nou. Nu te-ai razgandit legat de etrierul fata? Ce pret are pedala de frana? Salutare! Nu, etrierul Brembo nu-l vând separat de ansamblu! Pedala este noua 250lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Ianuarie 24, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2021 Noutăți nimic..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Februarie 19, 2021 Share Postat Februarie 19, 2021 5daca userul christian mai vrea etrierul eu sunt dispus sa cumpar pompa de frana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Martie 6, 2021 Autor Share Postat Martie 6, 2021 Ma tot gândesc tot mai mult sa revin la un mulhacen 659, o super mobra.. Am găsit o raritate 0km,sa vad dacă proprietarul mai lasă ceva la ea.. cam rare la vânzare și pe afară... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 23, 2021 Autor Share Postat Iunie 23, 2021 Noutăți nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 1, 2021 Autor Share Postat Iulie 1, 2021 La 23.06.2021 la 8:09, Christian 1 a spus: Kilometri in crestere... Bun așa!! Doamne-ajută! Salutari! Ce ulei folosiți voi la propulsorul Minarelli 660? Mulhacen 659, Mt03, Xt660x /r, Pegaso Strada..? Mai ales acum vara, temperaturi ridicate! Motul 7100,10/40 sau Moțul 5100,15w50?Bel ray 10w40, sau 15w50? Ceva recomandări? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 12, 2021 Autor Share Postat Iulie 12, 2021 La 10.07.2021 la 13:17, Kristian K a spus: Ce pret are pedala si ECU? Salutare! 300Euro, aproape nou 1270km,la jumătatea prețului de magazin, pedala este 200lei separat, sau gratuită dacă se cumpără Ecu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat August 3, 2021 Autor Share Postat August 3, 2021 Acum 46 minute, Kristian K a spus: O sa te sune Alex(cel cu care te-ai mai intalnit),sa va intalniti si sa-i dai pedala de frana pentru mine caci o sa vina la Cluj zilele urmatoare. Te salut Cristi! Sigur, nicio problema.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Ianuarie 22, 2022 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2022 Acum 3 ore, Kristian K a spus: S-a vandut. Intrebare:ai cumva un cover de sa pasager?Cel din poza de mai jos: Salut, nu-l mai am! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Mai 15, 2022 Autor Share Postat Mai 15, 2022 Salutare! Mi au rămas pe stoc câteva piese Mulhacen 659.. Dacă este cineva interesat, pm! Accept și unele variante schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Aprilie 6, 2023 Autor Share Postat Aprilie 6, 2023 (editat) Au ajuns la Kristian: Editat Februarie 22 de Kristian K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate