reverend Postat Ianuarie 24, 2019 Share Postat Ianuarie 24, 2019 O idee/referinta pt un artist bun in Iasi? Caut pe cineva care se pricepe mai mult la chestii mai "dark" . Ms anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Ianuarie 24, 2019 Share Postat Ianuarie 24, 2019 Salut, Poti incerca la Qbo Ink , eu mi-am facut la el un tatuaj, si a lucrat foarte bine si igienic, nu am facebook, dar il poti cauta tu daca ai si ai sa vezi tatuajele facute de el. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2019 Acum 8 minute, Fratzyk a spus: Salut, Poti incerca la Qbo Ink , eu mi-am facut la el un tatuaj, si a lucrat foarte bine si igienic, nu am facebook, dar il poti cauta tu daca ai si ai sa vezi tatuajele facute de el. Spor. Nu arata rau. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 Îți recomand Castor Ink. Oamenii de'acolo lucrează super meseriaş, iar daca ajungi pe mâna lui Castor, ai o capodoperă. Salonul e în Bucium, pe şoseaua ce duce la Vişani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Ianuarie 25, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2019 Acum 3 ore, pomo a spus: Îți recomand Castor Ink. Oamenii de'acolo lucrează super meseriaş, iar daca ajungi pe mâna lui Castor, ai o capodoperă. Salonul e în Bucium, pe şoseaua ce duce la Vişani. Ms fain, La studioul lui vechi de undeva in spate pe la fosta politie, mi-am facut un tatuaj fain. El nu era, dar mi-a placut mult cum se lucra. Daca e in iasi.. la el ma duc. Nu stiam ca s-a mutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deadpool Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 7HillsTattoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Aprilie 17, 2019 Autor Share Postat Aprilie 17, 2019 Mersi la toti de sfaturi Pina la urma am fost la @hasky77 in Bucuresti. Tip si artist si om de nota 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate