VM.BK Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Salut tuturor. Poate cineva sa imi spuna daca exista vre-un service pe zona de vest a țării unde se poate face o remapare sau înlocuire soft pentru mobra din titlu? Stiu ca la TNG se poate dar e prea departe de mine și asta ar insemna pentru mine sa fiu plecat 2 zile.... adică 1 zi dus până în buc. cazare in buc a doua zi modificarea și testarea modificării apoi încă o zi inapoi pe drum. Acest lucru nu prea e posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 17, 2019 Admin Share Postat Februarie 17, 2019 Este ceva deranjant în comportamentul mobrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Spune ce anume vrei de la moto,si in mare parte este posibil doar daca imi trimiti ECU. Daca ai intrebari lasa-mi un mail pe geo_tng@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VM.BK Postat Februarie 17, 2019 Autor Share Postat Februarie 17, 2019 2 hours ago, TNG said: Spune ce anume vrei de la moto,si in mare parte este posibil doar daca imi trimiti ECU. Daca ai intrebari lasa-mi un mail pe geo_tng@yahoo.com Vreau sa ii dau softul original deoarece momentan am pe ea una limitata la 106 cai. (Moto provenienta franta) 2 hours ago, l.u.v said: Este ceva deranjant în comportamentul mobrei? Cum ziceam și lui colegul de la TNG am o limitare masivă pe moto. Nu de accea mi-am luat un b-king sa am performanțe de categoria 600cc din anii 90. Asta este... In momentul achiziționării mi-a scapat acest detaliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Se rezolva! Vorbim pe mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VM.BK Postat Februarie 17, 2019 Autor Share Postat Februarie 17, 2019 11 minutes ago, TNG said: Se rezolva! Vorbim pe mail. Putem vb și la telefon ca am nr. tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Ok pe WhatsApp este si mai perfect daca ai nr . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate