chif Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 (editat) Nu pot sa nu deschid un topic de genul asta, sper sa fie timp de urcat material, se aduna tone, de multi ani de zile, si e pacat sa stea cu praf. Incep cu un film de anul trecut, facut special sa dea sentimentul de FUN! Cei din Vancouver, ne-am intalnit cu Quebec-ul si am luat-o spre nord. Bukowina si Romanian Brotherhood https://youtu.be/hc8BYspG8Vs Editat Februarie 22, 2019 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 Frumos, foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 Bogdan bogdan booogdan. Bogdan? Traducere: Foarte frumos ! Entertaining ! Pe cand continuarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Martie 2, 2019 Autor Share Postat Martie 2, 2019 Invat usurel usurel cum sa urc poze LOL Dalton Hwy spre Deadhorse Pipeline... The gas station in Coldfoot "Camping" in Coldfoot LOL S-a sinucis. Sa-mi recupereze doar pozele, in Toronto $700. Trimis in Radauti si pt 50 Euro l-am avut ca nou, totul schimbat Pt asta m-am dus :D Capat de drum Muskox ...si cariboo Dau ok sa vad daca le urca si merge... A+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Martie 24, 2019 Autor Share Postat Martie 24, 2019 Cateva poze din Denali National Park, 2018 Dupa o zi de ride. Nu deschideti daca va e foame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 Minunat cand poti face o astfel de aventura. Suuuuper filmuletul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 mnoh... uite asa iti vine sa lasi totul balta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 Ahoi! Extraordinar, superb, de vis. Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate