oximoto Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Donez piese pentru Yamaha XS 400: cutie de viteze, doua vibrochene complete cu alternator, sa, far etc. Detalii la 0744248501. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 donez monitor 15" Mesaj completat nu o vrea nimeni.in seara asta o arunc la tomberon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 donez monitor 15"Mesaj completat nu o vrea nimeni.in seara asta o arunc la tomberon. de ce sa il arunci cand se face in fiecare luna " save planet " se colecteaza deseurile in fiecare luna si trebuie doar sa il scoti in strada ca il fura tiganii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 de ce sa il arunci cand se face in fiecare luna " save planet "se colecteaza deseurile in fiecare luna si trebuie doar sa il scoti in strada ca il fura tiganii... lasa ca de la gunoi il ia tiganu fara sa se simte hot.il asez yo frumos pe ceva,sa le sara la ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 (editat) Donez asa: - palton lana, gri, mere pe unu' de 180cm (sau mai putin) si cam 100kg(sau mai putin)**** apropos, asta e nou-noutz, purat de doo ori cateva sute de metrii. - palton lana alb-negru, ceva mai mare ca cel de mai sus. - geaca piele, neagra, cu mici defecte (e casual, nu de motor) - ciocate piele, negre, nr.45 La paltoane cre'ca le-ar prinde bine un drycleanig, ca or stat cam mult degeaba in dulap. Revin mai spre seara cu poze si eventual masuri la tzoale, gen: umeri, bust, lungime, lungime maneca, burta... Special pentru Kiki: Da ba Kiki jaka aia de blugi Detalii pe P.M. Nick. Mesaj completat Donez asa: - palton lana, gri, mere pe unu' de 180cm (sau mai putin) si cam 100kg(sau mai putin)**** apropos, asta e nou-noutz, purat de doo ori cateva sute de metrii. - palton lana alb-negru, ceva mai mare ca cel de mai sus. - geaca piele, neagra, cu mici defecte (e casual, nu de motor) - ciocate piele, negre, nr.45 La paltoane cre'ca le-ar prinde bine un drycleanig, ca or stat cam mult degeaba in dulap. Revin mai spre seara cu poze si eventual masuri la tzoale, gen: umeri, bust, lungime, lungime maneca, burta... Special pentru Kiki: Da ba Kiki jaka aia de blugi Detalii aici sau pe P.M. Nu va dau nr de telefo, ca oricum nu raspund la telefon. Nick. Editat Decembrie 8, 2010 de yonick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Detalii aici sau pe P.M. Nu va dau nr de telefo, ca oricum nu raspund la telefon. Nick. Da bai...chiar am remarcat ca nu mai raspunzi la tel, ca te-am mai sunat Ti s-a stricat telefonu', sau te urmaresc creditorii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Paltonul gri e retinut pentru radoo_cj. Ciocatele pleaca zilele astea la Targoviste. @Shakalu: Sorry man, dar telefonul meu mere numa' cand si cum vrea el. Asa ca nu-l prea bag in seama. Din fericire n-am bani de dat. Din pacate, n-am bani Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 13, 2010 Autor Share Postat Decembrie 13, 2010 (editat) Paltonul gri e retinut pentru radoo_cj.Ciocatele pleaca zilele astea la Targoviste. @Shakalu: Sorry man, dar telefonul meu mere numa' cand si cum vrea el. Asa ca nu-l prea bag in seama. Din fericire n-am bani de dat. Din pacate, n-am bani Nick. da-mi nr tau in plm ca te sun eu P.S. sau completeaza-ti datele la profil sa pot lua legatura pe mes Editat Decembrie 13, 2010 de Kiki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 se da un monitor de 19 ecran plat ;eu mi-am luat tft.. care-l vrea ..... pm toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 Salut. Donez o pisica, alba cu maro, are ochii albastrii. 0751185194 sau PM Are vreo 3 luni Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 se da un monitor de 19 ecran plat ;eu mi-am luat tft.. care-l vrea ..... pm toate cele bune Salut Mishule !I-ar trebui la un prieten de-al meu neforumist, daca il mai ai si nu e cerut deja de altcineva.Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 se da un monitor de 19 ecran plat ;eu mi-am luat tft.. care-l vrea ..... pm toate cele bune Salut. Mersi mult de monitor. Isi face treaba bine . La randul meu donez un monitor de 17, plat, si. deasemenea pisica pufoasa cu ochii albastrii. Detalii pe Pm sau la 0751185194 Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Salut Mishule !I-ar trebui la un prieten de-al meu neforumist, daca il mai ai si nu e cerut deja de altcineva.Numai bine ! deja era promis dar nu am mai intrat pe forum toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Salut. Mersi mult de monitor. Isi face treaba bine . La randul meu donez un monitor de 17, plat, si. deasemenea pisica pufoasa cu ochii albastrii. Detalii pe Pm sau la 0751185194 Adi eu:) il mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 25, 2010 Autor Share Postat Decembrie 25, 2010 donez un aparat foto analogic nou nout,made in china Mesaj completat donez un aparat foto analogic nou nout,made in china mai e valabil pina maine,altfel se arunca la gunoi daca nu se da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpina Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 deja era promis dar nu am mai intrat pe forum toate cele bune Dap. Suna'ma si o sa vedem cum ne intalnim Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 are cineva vreo boxa(difuzor) de combina muzicala sau pick-up(sau e orice altceva) si nu mai are nevoie de ea ? as fi bucuros sa o primesc prin donatie si sa dau o bere in schimb. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 are cineva vreo boxa(difuzor) de combina muzicala sau pick-up(sau e orice altceva) si nu mai are nevoie de ea ?as fi bucuros sa o primesc prin donatie si sa dau o bere in schimb. multumesc sal am eu 2 buc dar ii de masina.stare f buna daca te intere astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Cine doneaza un cablu de alimentare si un hdd pe ide pentru un calculator asamblat tot asa..prin donatii, doar de aceste 2 componente mai este nevoie pentru a fii complet.Calculatorul va fi pentru o fata de 14 cu o situatie financiara mica.Numai bine PS:daca doriti sa donati si alte componente care aduce la imbunatatirea calculatorului sunt bine primite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusa_sd Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 daca e vb de ajutat un copil ma bg si eu. pot sa iti dau ceva rami 2x256, un ge force fx5200 pe 128 de biti, placa de baza, sursa, procesor de 1.6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Cine doneaza un cablu de alimentare si un hdd pe ide pentru un calculator asamblat tot asa..prin donatii, doar de aceste 2 componente mai este nevoie pentru a fii complet.Calculatorul va fi pentru o fata de 14 cu o situatie financiara mica.Numai bine PS:daca doriti sa donati si alte componente care aduce la imbunatatirea calculatorului sunt bine primite Teoretic am in hdd acasa, ma uit cand ajung, cablu sigur am. Diseara revin cu info concrete! Editat Ianuarie 10, 2011 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 daca e vb de ajutat un copil ma bg si eu. pot sa iti dau ceva rami 2x256, un ge force fx5200 pe 128 de biti, placa de baza, sursa, procesor de 1.6 Ar fi extraordinar daca ai dona asemenea componente,procesorul care l-am primit e de doar 600 si placa video e de 32 ar aduce aceste componente la o imbunatatire foarte mare, cei drept va trebui scos tot din PC ca sa fac aceasta schimbare, dar sunt dispus cu foarte mare placere sa depun acest efort.Procesorul are socketul pt placa ta de baza?ce model de rammi sunt(sd,ddr,ddr2),daca ar fi ddr2 as mai pune eu o placuta de 512(bineinteles conteaza si frecventa) dar cred ca sunt mici sansele sa fie ddr2 dar e bine si asa . PS:dedics astept comfirmarea ta PS:Astazi am fost in Iulius si am cumparat o tastatura si un mouse pt acest PC sa aiba in el si o parte din tehnologia 2010:),nu chiar asta e motivul ci asa am simtit eu ca aceste doua componente sa le cumpar de noi,de ar fi dupa mine i-as cumpara un PC nou dar din pacate bugetul nu imi permite asa ca am optat, dupa cum se vede, pentru bunatatea oamenilor si cunostintele mele. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Ar fi extraordinar daca ai dona asemenea componente,procesorul care l-am primit e de doar 600 si placa video e de 32 ar aduce aceste componente la o imbunatatire foarte mare, cei drept va trebui scos tot din PC ca sa fac aceasta schimbare, dar sunt dispus cu foarte mare placere sa depun acest efort.Procesorul are socketul pt placa ta de baza?ce model de rammi sunt(sd,ddr,ddr2),daca ar fi ddr2 as mai pune eu o placuta de 512(bineinteles conteaza si frecventa) dar cred ca sunt mici sansele sa fie ddr2 dar e bine si asa . PS:dedics astept comfirmarea ta PS:Astazi am fost in Iulius si am cumparat o tastatura si un mouse pt acest PC sa aiba in el si o parte din tehnologia 2010:),nu chiar asta e motivul ci asa am simtit eu ca aceste doua componente sa le cumpar de noi,de ar fi dupa mine i-as cumpara un PC nou dar din pacate bugetul nu imi permite asa ca am optat, dupa cum se vede, pentru bunatatea oamenilor si cunostintele mele. Numai bine Salut, am cautat si din pacate, asa se pare ca am dat hard-ul si cablul bun, mai am un cablu prin care poti conecta o singura componenta (conectorul din mijloc lipseste), asta pot sa ti-o dau daca vrei si maine am sa dau cateva telefoane sa vad daca nu are cineva dintre cunostintele mele ceva pe acasa. Imi pare rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Salut,am cautat si din pacate, asa se pare ca am dat hard-ul si cablul bun, mai am un cablu prin care poti conecta o singura componenta (conectorul din mijloc lipseste), asta pot sa ti-o dau daca vrei si maine am sa dau cateva telefoane sa vad daca nu are cineva dintre cunostintele mele ceva pe acasa. Imi pare rau! Scuze, cred ca ai inteles gresit, cablul de almintare la care ma refer este cel de la sursa/monitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate