alex' Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Donez niste "piese" ruginite de Jawa CZ 350. Nu stiu daca se mai poate face ceva cu ele, dar inainte sa le dau la fier vechi intreb ca sa nu fac o "crima" impotriva motociclismului. Din ce am vazut pe acolo, printre altele este si un rezervor, aripa, ghidon, rezervor, roti, ceva suspensii, cadru etc. Motorul cred ca lipseste. Motocicleta a fost functionala (la un moment dat), deci piesele sunt neindoite. Nu urmaresc topicul, deci 0770 630 821 sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Donez un scaun de birou, arata cam ca in poza, cu spatarul mai alungit in sus, si e din piele ecologica (mi lene sa ii fac o poza reala) . E in stare relativ buna. Cine doreste: 0746162295 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 primesc in ingrijire(de tot) un acvariu ,terrariu de 100-150 litri .maxim 50 -60 cm inaltime.am nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blood Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 2 cateluse (Abby si Rocka) isi cauta familii. Au 6 saptamani, deparazitarile facute, in curs de vaccinare. Catelusele sunt de talie mare, tricolore si fooooarte energice. Exclus cei care vor sa le tina la curte in lant, la oi, etc. Adoptarea se face pe baza de contract. Cer si ofer seriozitate Vlad 0727 327 899, Alexandra 0752 761 035 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 la fel si eu pe astia micii. mai sunt 3 negrutze. care le ia si isi bat joc de ele le dau foc la casa. serios vb. decat sa dau cateii la un astfel de om mai bine nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c.gada Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 la fel si eu pe astia micii. mai sunt 3 negrutze. care le ia si isi bat joc de ele le dau foc la casa. serios vb. decat sa dau cateii la un astfel de om mai bine nu sal,sunt de rasa?ce rasa?cel alb era ff interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 sal,sunt de rasa?ce rasa?cel alb era ff interesant metis de cocker cu...metis:)). talie de cocker, temperament de pitbull:)) musca tot ce prind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Donez 1 bucata cort 2 persoane clasic triunghi , plus 1 buc sac de dormit .Nu stiu care este starea acctuala a cortului sta nedesfacut in camara de 4 ani , inainte era un cort bun ceva in genul asta arata Mesaj completat sac de dortmit adjudecat primesc eu cortul daca il mai ai. eu sunt in cj pana luni seara. lasa un nr de tel sa te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 cumpat o placuta de la frana spate, second , pt yamaha xt z 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Donez masa de cafea in stare perfecta. aprox 1m pe 50 cm. Donez masa de cafea in stare perfecta. aprox 1m pe 50 cm. adjudecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Donez geaca piele fete (mici) info : 0745661050 , pe ea scrie marime medie dar e mica tare azi vine o un tip Bogdan s-o vada, daca nu o ia el atunci atuntul e inca valabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 shlapii aia verzi nu ii dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 ma inca ii folosec.....deci nu anuntul e inca valabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steelwing_cj Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 remus, imi poti spune te rog ce lungime are maneca? ah, si e chiar donatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 nu stiu ca am lasa-o in masina geaca dar hai pana la mine s-o vezi....da e donatie! (daca vrei ti-o vand) )) glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steelwing_cj Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 remus, ai PM. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 nu stiu ca am lasa-o in masina geaca dar hai pana la mine s-o vezi....da e donatie! (daca vrei ti-o vand) )) glumesc Salut ,mai ai geaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 vine cineva s-o vada in seara asta,daca nu o s-o ia atunci o sa mai fie geaca s-a dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBeauty Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 o imprimanta alb-negru hp laserjet 1010 nu va trebuie ? Calculatorul e gata, l-am dus la fetita, este foarte fericita si va multumeste mult.I-am spus ca pe parcurs va primi si un hard mai mare si o placa de retea,nu prea a inteles ea cunostintele fiind foarte foarte mici. Acestea sunt componentele ramase,le tin maxim 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 o imprimanta alb-negru hp laserjet 1010 nu va trebuie ? Un PM cu nr de telefon se poate ? Merci Un PM cu nr de telefon se poate ? Merci Adjudecat. Saru'mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBeauty Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Un PM cu nr de telefon se poate ? Merci Adjudecat. Saru'mana cu placere sa-ti fie de folos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Donez anvelopa fata Pirelli Dragon Evo 120/60/ZR17. Nu este exceptionala, dar este buna si mai merge ceva kilometri pentru cineva care are nevoie urgenta. Eu am folosit-o pe motor pana acum si n-am avut probleme de nici un fel, este aderenta pe curbe, cu alte cuvinte m-a servit bine. N-as vrea sa o arunc. Info pe PM sau la 0758019117. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibi_thomas Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) Se doneaza pui de metis Golden Retreiver cu rasa comuna. Masculul e tot talie mare, alb. Info la telefon 0728/180949. Se doneaza pui de metis Golden Retreiver cu rasa comuna. Masculul e tot talie mare, alb. Info la telefon 0728/180949. Mie parca imi seamana mai mult a Labrador mamica decat a Golden (tuns) ... In fine. Care doreste sa'l contacteze pe Ciprian la numarul de mai sus, sau PM la mine. Editat Iunie 29, 2011 de tibi_thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 30, 2011 Autor Share Postat Iunie 30, 2011 donez 3 geci de piele si o pereche de panatloni de piele pt moto.tel 0740313423,daca nu se dau pina miercuri,se arunca la gunoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristyodb Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 donez 3 geci de piele si o pereche de panatloni de piele pt moto.tel 0740313423,daca nu se dau pina miercuri,se arunca la gunoi se poate niste poze cu ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate