superbec Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 La 14.03.2019 la 9:51, Geo_ZGA a spus: Pai si daca o iau de la persoana cunoscuta, deja cu defecte, ce rezolv? Si defecte pe care le-am vazut eu, ca nepriceput in ale diesel sau in ale modelului asta... 1900 euro, nu 1200, nu 1500. Daca schimb doar turbina, mai bag vreo 3-400 si deja am depasit bugetul (deja intins spre maxim). ia stai un pic... ce turbina vrei sa simti tu la hdi de 90 cp ... aia e acolo doar sa agite nitel aerul ... am avut pejos 1.6 hdi de nou ... nu simti nici o turbina ca nu e benzinar turbo daca auzeai turbina atunci era o problema, pala sparta sau descentrata , daca da mult fum la relanti > lagarele terminate duci ragalia la test in autovit (sper ca mai exista) si iti spun tot ce are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 16, 2019 Autor Share Postat Martie 16, 2019 Daca o simt la 1.4 tdci de 65cp, nu o simt la 1.6 de 90cp? E lesinata la demaraj, trage exact ca un aspirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 17, 2019 Share Postat Martie 17, 2019 La 16.03.2019 la 12:24, Geo_ZGA a spus: Daca o simt la 1.4 tdci de 65cp, nu o simt la 1.6 de 90cp? E lesinata la demaraj, trage exact ca un aspirat nu simti nici o turbina la diesel stock care functioneaza cum trebuie, de ceva vreme se tot lucreaza si la alea pe benzina turbo sa nu mai simti nimic o fi avut nos vad ca ai luat hopel ...multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 18, 2019 Autor Share Postat Martie 18, 2019 Am luat, mersi 1.2 benzina, dotari basic... AC, ABS, Airbag, geamuri fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 18, 2019 Share Postat Martie 18, 2019 Acum 27 minute, Geo_ZGA a spus: Am luat, mersi 1.2 benzina, dotari basic... AC, ABS, Airbag, geamuri fata. asta e full pe corsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 18, 2019 Autor Share Postat Martie 18, 2019 Nu chiar... sunt si cele cu clima, comenzi volan, oglinzi electrice, proiectoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate