MLS Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Salutare colegi!!! As dori sa cumpar o Honda care se afla in Timisoara, eu fiind din Bucuresti si ma gandeam ca ma poate ajuta un coleg sa-mi spuna daca e ok ca sa nu bat drumul degeaba. Acesta este linkul: https://www.olx.ro/oferta/honda-cb650f-kawa-z800-abs-IDbItoL.html#767f1022c2 Multumesc! Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 După cât văd eu în anunț ar fi ok mobrele. Dacă are actele în regulă și poate demonstra numărul real de km nu prea ai ce să mai vezi. Pune-l să îți trimită poze din mai multe unghiuri și de aproape și o să vezi tu dacă e ceva în neregulă. Mă pot duce să văd eu mobrele dar crede-mă că în afară decât să mă lase să le privesc nu pot face altceva. De obicei vânzătorul stă de vorbă serios doar cu cel care are banul la el și vrea să o cumpere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MLS Postat Martie 19, 2019 Autor Share Postat Martie 19, 2019 Acum 1 minut, Fazeru a spus: După cât văd eu în anunț ar fi ok mobrele. Dacă are actele în regulă și poate demonstra numărul real de km nu prea ai ce să mai vezi. Pune-l să îți trimită poze din mai multe unghiuri și de aproape și o să vezi tu dacă e ceva în neregulă. Mă pot duce să văd eu mobrele dar crede-mă că în afară decât să mă lase să le privesc nu pot face altceva. De obicei vânzătorul stă de vorbă serios doar cu cel care are banul la el și vrea să o cumpere. ms colegule. Zice ca honda deja i-a scos carte si ii poate scoate si numere rosii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 (editat) No, atunci, repet, pune omul să îți facă multe poze de peste tot, le privești cu atenție și te convingi. O mobră dacă are km ăia reali trebuie să fie în toate mințile ei. Dacă are carte e ok, îi scoate numere roșii și te duci pe ea până în București. Dacă nu crapă până acolo înseamnă că e bună. Glumesc! Numa bine. Editat Martie 19, 2019 de Fazeru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 nu cunosc mobra, dar stiu propietarul. ii baiat fain si,din cate stiu, nu umbla cu gainarii. spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Acum 4 ore, MLS a spus: https://www.olx.ro/oferta/honda-cb650f-kawa-z800-abs-IDbItoL.html#767f1022c2 Ii lipsesc capetele de ghidon sau mi se pare mie ? In rest, tre sa o vada cineva live, din pozele de pe olx nu-ti dai seama de mare lucru.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate