BED2BONE Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 Acesta este un piston de planeta5 care s-a topit numai inspre evacuare.Eu banuiesc aprinderea.Voi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Mai 19, 2004 Autor Share Postat Mai 19, 2004 Alt unghi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 asta e nimic. io am parlit unul de era topita toata partea de sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 Pai, din cate stiu eu, aluminiul se topeste numai cand ajunge la o temperatura prea mare( este ca-s dibaci ? ). Supraincalzirea e problema generala a comunistelor, ceea ce duce la o uzura rapida a pieselor si asa proaste ele de la mama lor.La supraincalzire pot conduce o mare serie de factori, de cele mai multe ori e o "conspiratie": -->Ulei de amestec prea prost sau prea putin --> avans prea mare -->calamina pe evacuari si camera de ardere --> aripioarele de racire murdare sau curentul de aer blocat de ceva(bobina in fata cilindrului etc) -->bujie prea calda, duce la autoaprindere (efect similar cu avansul prea mare).Ca detonator poate functiona si calamina din camera de ardere, buza garniturii de chiulasa care intra putin in camera,marginea unei eventuale bucse la bujie etc. -->benzina proasta-->autoaprindere -->dat in gura excesiv fara pauze de racire -->Amestec prea sarac (reglaj prost sau aer fals pe langa carburator) -->Aliajul din care e facut pistonul se dilata prea mult la temperatura, dispare distanta minima fata de cilindru-->creste temperatura pana la topire...e o reactie in lant, odata ce dilatarea depaseste o limita incpe o supraincalzire rapida odata cu pierdrea puterii....in 10-15 secunde l-ai calat daca nu opresti. -->etc,etc Numara si vezi cate iti ies valabile pentru cazul tau, mai adauga un "asa vrea muschii ei" si ajungi la un piston lichefiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 Pistonul se topeste la evacuare daca nu ai toba buna,(site scoase si dat in gura sau rasufla tobs) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 CA ESTI TU NEBUN SI II DAI IN GURA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate