Gixu. Postat Aprilie 5, 2019 Share Postat Aprilie 5, 2019 (editat) Dupa cateva saptamani de prospectat piata, am ales sa-mi cumpar un People S 150 nou pentru a inlocui motocicleta/masina pe distante scurte si medii, asa ca am deschis acest topic pentru a avea un "colt" unde putem schimba sfaturi/opinii avand in vedere ca e un model "nou" pe piata scuterelor. Raportul pret/calitate a fost factorul decisiv. In doua saptamani e programata livrarea. Va urma. Editat Aprilie 5, 2019 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 5, 2019 Share Postat Aprilie 5, 2019 (editat) Salut, Sunt curios unde l-ai gasit. Pe site-ul http://www.kymco.ro/ro/produs/Scutere-peste-50-cc/People-One-125i-e4/40697 apare doar People One. Am avut 2 scutere Kymco, nu am avut probleme cu ele, insa piesele de schimb pot fi o problema. Dar daca este nou va fi in garantie si sper ca dealer-ul sa aiba acces la diversele piese. Poate dai niste detalii Sa te bucuri de el! P.S. Acum am vazut ca nu esti localizat in Rrrromanica, deci totul e mai simplu Si unele comentarii sunt useless (accesul la piese). Editat Aprilie 5, 2019 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 6, 2019 Share Postat Aprilie 6, 2019 Salutare la ce bani si de unde ...m ar tenta de oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 6, 2019 Share Postat Aprilie 6, 2019 Acum 10 ore, caracterincompatibil a spus: Ce e problematic? Livrarea in 10-14 zile,la piese/consumabile oem? In Romania. Degeaba ai avut 2 scutere kymco.la unele 125 sunt limitate la top speed,din transmisie.nu merg mai tare de 105-110km/h.stiu că people s,carburație are aceași "problema" eu trebuie sa comand grup final aftermarket, la Yamaha 125injectie.degeaba am montat kit de 155cc.are cuplu/demaraj mai bun care mă ajută în oras.viteza maxima e aceasi ,iar de la 60+ chinui motorul destul de tare la aceași turație cu 20km mai putin.in comparație cu majesty 125,care ajunge la 125km/h Ma bucura ca exista profesionisti, priceputi si la tuning. Tine-o tot asa. Si: asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 6, 2019 Autor Share Postat Aprilie 6, 2019 Acum 10 ore, ianachim a spus: Salutare la ce bani si de unde ...m ar tenta de oras Coane, asta nu stie drumul spre Grecia. Eu l-am cumparat pe cel de 150cc. 2950 adus acasa. In Germania sunt peste tot. Nu stiu cine e acasa Dealer, desi, tu cred ca ai sta pe el ca pe un ponei :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 6, 2019 Share Postat Aprilie 6, 2019 Acum 52 minute, Gixu. a spus: Coane, asta nu stie drumul spre Grecia. Eu l-am cumparat pe cel de 150cc. 2950 adus acasa. In Germania sunt peste tot. Nu stiu cine e acasa Dealer, desi, tu cred ca ai sta pe el ca pe un ponei :)) il priponesc de cardanul de la gsa la prima iesire de grecia si dupa ce l intarc merge si ce naiba ca daor sunt la pensie si nu ma mai grabesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 14, 2019 Autor Share Postat Mai 14, 2019 1100 km parcursi in 3 saptamani. Parti pozitive Parbrizul mare isi face treaba cu prisosinta iar spatiul de sub sa plus micul topcase sunt foarte utile. Ciclistica e grozava, scuterul e foarte agil si pastreaza trasa fara emotii. Parti negative : consumul de 3-3.5 l/100km, consum mai mare decat al unui Xmax 300 pe care l-am avut la schimb pe perioada reviziei. Intervale scurte pentru revizie (500 prima, apoi la 5000km) Costuri ridicate (170 Euro prima revizie) Scuterul nu-si justifica pretul. E un scuter ok, are mult Insa de recuperat pana sa ajunga la nivelul concurentei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate