B!sh0p Postat Aprilie 21, 2019 Share Postat Aprilie 21, 2019 Salutare lume! Dupa o prea luuunga pauza, m-am intors in sa, si mi-am luat un murg nou, recte Suzuki GSX-R 1000 2018 aka Blacktastic. Prea mult feedback nu am de oferit momentan, caci abia daca am prins 500km in sezonul asta ploios. Dar pot sa spun ca e altceva, fata de ce am experimentat pana acum. Merge zici ca-i bicicleta, trage zici ca-i tren si-o iubesc ca pe nevasta. Dupa ce ne cunoastem mai pe indelete, ma apuc sa imi dau cu parerea mai serios. Si acum am eu pareri ( de exemplu ABS l-as da jos, are o inconsistenta in feel de ma dispera ) , dar vreau sa fie fondate. Asa ma astept si de la voi, sa nu incepeti sa fiti lupi moralisti si babe speriate, cand o sa vedeti ce i-am facut la o motocicleta noua. Stim ce facem, si o sa punem aici progresul. Multam pentru atentie, astept pareri pertinente/intrebari. Hai vara, hai! Va las niste poze, ca sa ma credeti cu dovezi, nu pe cuvant . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 21, 2019 Share Postat Aprilie 21, 2019 Sa.l folosesti fara incidente, poti sa.i faci ce vrei tu, este motorul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 giugiuuuuukyyyyyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 Salut, schimba-i pompa de frana cu una Brembo RCS si o sa rezolvi problema la ABS, aceiasi problema o avea un prieten cu un GSX1000S 2018, dupa upgrade ul pompei acum poate sa faca stoppie, abs ul e activ si intra doar cand ai nevoie de el, in conditii extreme. Sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate