Emmanuel Postat Aprilie 21, 2019 Share Postat Aprilie 21, 2019 Salut. Imi cer scuze daca am postat in locul nepotrivit. Urmeaza sa cumpar o motocicleta, din Constanta. Vreau sa merg cu un mecanic cu experienta, ca, daca sunt defecte pe care eu nu le vad, sa le vada el. Daca stiti pe cineva, va rog sa imi lasati un numar de telefon sau ceva. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 EST BIKE Adventure - Str Medeea 1A, Constanta. Bustiucel e 'patron'. Mie intotdeauna mi-au inspirat seriozitate si lucrasem frumos cu ei. Cauta si da-le un telefon intai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Aprilie 22, 2019 Autor Share Postat Aprilie 22, 2019 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 Pai daca iti iei o motocicleta buna, el nu va mai avea ce repara si moare de foame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Aprilie 22, 2019 Autor Share Postat Aprilie 22, 2019 Oricum nu stau in Constanta, deci oricum nu moare de foame din cauza mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate