revo Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 Traseu clasic, trecem pe la farfuria e la Buzludja in Bulgaria si in rest ne invartim prin Thassos Sunt amatori in perioada aceasta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 pe insula va fi destul de aglomerat de masini romanesti si bulgaresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Aprilie 22, 2019 Autor Share Postat Aprilie 22, 2019 nu e ca vara, oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 27-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 22, 2019 Share Postat Aprilie 22, 2019 Acum 2 ore, September a spus: 27-2 30-4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Aprilie 23, 2019 Share Postat Aprilie 23, 2019 si noi 26-1 .....ne vedem la Oti pe terasa!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 26, 2019 Share Postat Aprilie 26, 2019 La 22.04.2019 la 12:30, revo a spus: Traseu clasic, trecem pe la farfuria e la Buzludja in Bulgaria si in rest ne invartim prin Thassos Sunt amatori in perioada aceasta? Salut Suna bine dar vad ca nu prea se pliaza nimeni pe datele propuse de tine. Ce variante de cazare avem? Mergem undeva la sigur, sau ne descurcam acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 27, 2019 Share Postat Aprilie 27, 2019 Drumul, perfect. Vama plină până la buză (Petrom), dar fix în 5 minute am trecut. Bulgarii au asfaltat mare parte din drum. Unt. O culoare gri mat, care îți dă încredere. Cald. Luminos. Cred că și eu sunt cam stătut... Bucuria croşetatului, mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate