AlexAB Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 Mai are chef sa mearga cineva? Pe DN facem 2 ore pana in localitatea Slon (google maps) apoi spre Cimitirul Eroilor si Vama Buzaului, cat permite drumul. Fie 10 metri fie toti cei 35 de km. Ma gandeam sa ajung inainte de ploile de saptamana viitoare. Daca nu ne place ne reorientam, momentan nici eu nu sunt convins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 zilele trecute a nins acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 S' cam nemers anu' asta, ar fi o idee constructiva. Daca nu ne blocam in zapada poate ajungem mai la nord pe Tatarutu. Vedem maine meteo pentru 27. Da' plecare din B. pe la vreo 8 macar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Aprilie 25, 2019 Autor Share Postat Aprilie 25, 2019 Daaa 2 minutes ago, ggobi said: S' cam nemers anu' asta, ar fi o idee constructiva. Daca nu ne blocam in zapada poate ajungem mai la nord pe Tatarutu. Vedem maine meteo pentru 27. Da' plecare din B. pe la vreo 8 macar. Daaa, 8 e perfect, urmărim vremea, dar sigur va fi bună de ciocnit ouă prin noroi :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 Anarhieee... Vremea e ok...Cred ca vin si eu...Trebuie sa rezolv pierderea de ulei pe la buson... La 8, unde ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Aprilie 25, 2019 Autor Share Postat Aprilie 25, 2019 Rond Miorița pe dreapta sau Petromul de după rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 Mi-am pregatit mobra de drum.. Ne vedem la Petrom la 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Aprilie 25, 2019 Autor Share Postat Aprilie 25, 2019 (editat) Fabulos, asa ramane @cristache si @ggobi, sambata dimineata la ora 8 la Petromul de dupa Mioritei. Daca ma opresc pentru vreo poza pe drum va prind din urma :D. Alimentam la Valenii de Munte. Editat Aprilie 25, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 27, 2019 Share Postat Aprilie 27, 2019 Filmuletul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 28, 2019 Share Postat Aprilie 28, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Aprilie 28, 2019 Autor Share Postat Aprilie 28, 2019 Suuperb! Mulțam Cristache. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate