DonHacker Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 In primul rand salutari tuturor de pe acest forum. Luna viitoare voi implini varsta de 16 ani ( de cand asteptam ),ma apuc de permis A1 si doresc sa achizitionez o Honda CBR 125.Va rog sa nu incepeti cu misto-uri,gen:bicicleta,motor de copii mici etc.Dupa luni intregi de navigat pe forumuri/citit diferite site-uri am ajuns la concluzia ca Honda este cea mai buna varianta.In primul rand fiabilitatea(motor 4t) si multe altele.Mi-am propus sa-mi achizitionez direct din magazin (nou) sau am gasit pe mobile.de o Honda CBR 125 Repsol (asta e si varianta pe care doresc sa o cumpar ... REPSOL ) -> http://www.mobile.de/SID1wShW6l.NccWylaTXQ...1239588611& <- la 2249 de euro ... 0 km ! Ar putea fi pe bune sau e posibil sa fie teapa ? Din cate stiu eu in Romania e in jur de 4000.Am incercat pe site-ul oficial Honda Romania,unde la sectiunea Honda CBR 125R e pus modelul 2007,dar din pacate nu este afisat un pret si nu este nici varianta Repsol. Cine detine CBR si ma poate ajuta cu sfaturi/indrumari este bine venit. Bafta multa Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Eu am Honda CBR 125 (2005) si ma impac foarte bine cu ea. E usor de manevrat si foarte buna in trafic. Eu am cumparat-o de noua de la Honda si costa anul trecut 2995 Euro CIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 mai deschideti multe topicuri d-astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Buna alegere Mie personal CBR-eul stock nu imi place mai deloc... cu putini bani si gust eu zic ca iese ceva frumos din el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 Buna alegere Mie personal CBR-eul stock nu imi place mai deloc... cu putini bani si gust eu zic ca iese ceva frumos din el... Intr-adevar la design ... ar mai trebui lucrat ... totusi varianta 2007 mi se pare mai aratoasa ! ! CBR-ul tau parca este modificat (asa tin minte de pe niste topicuri) ... si stiu ca ai destul de multi km cu el (>30.000 ... ) daca nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Acum am 36 de mii....Mie personal mi-ar placea sa am botul de 07 si spatele meu,cred ca ar da bomba.Da, CBR-eul meu este tunat,este intr-o contiuna tunare :)Astept scaritele reglabile racing,maneta de frana si ambreaj de carbon look,kit malossi 180,filtru k&N,monopost...mai multe Hai sa iti zic ce am schimbat eu pana acum: - Din 3000 mii de km in 3000 de km:filtru aer,ulei,uns lant. -La 24 de mii am schimbat prima data bujia -Tot undeva in jurul de 20 mii kit-ul lant -pe la 32 de mii discurile si arcurile de ambreaj -Acum am nevoie de oala mica de ambreaj si oala mica si primul disc de ambreraj(mod normal nu se duceau asa repede,dar am dat-o mult prea mult de o roata) -Am dat comanda de amortizorul de transmisie (cam 800 de mii) -pana in prezent am schimbat de 2 ori placutele de frana fata-spate. prea multe probleme nu am avut.Daca ai stilul tau de condus e linistit nu o sa trb sa schimbi ambreajul asa repede si kitul de lant. Daca vrei sa mai afli ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 Acum am 36 de mii....Mie personal mi-ar placea sa am botul de 07 si spatele meu,cred ca ar da bomba.Da, CBR-eul meu este tunat,este intr-o contiuna tunare :)Astept scaritele reglabile racing,maneta de frana si ambreaj de carbon look,kit malossi 180,filtru k&N,monopost...mai multe Hai sa iti zic ce am schimbat eu pana acum: - Din 3000 mii de km in 3000 de km:filtru aer,ulei,uns lant. -La 24 de mii am schimbat prima data bujia -Tot undeva in jurul de 20 mii kit-ul lant -pe la 32 de mii discurile si arcurile de ambreaj -Acum am nevoie de oala mica de ambreaj si oala mica si primul disc de ambreraj(mod normal nu se duceau asa repede,dar am dat-o mult prea mult de o roata) -Am dat comanda de amortizorul de transmisie (cam 800 de mii) -pana in prezent am schimbat de 2 ori placutele de frana fata-spate. prea multe probleme nu am avut.Daca ai stilul tau de condus e linistit nu o sa trb sa schimbi ambreajul asa repede si kitul de lant. Daca vrei sa mai afli ceva... Din poze am vazut ca si roata spate o ai schimbata ... asta cat te-a costat :| ? Ai uitat sa mentionezi toba La 24 mii ai schimbat bujia ?! Eu o schimbam la scuter o data la 2 saptamani a Intr-adevar CBR-ul perfect ar fi ... fata model 07 + codita cum ai tu , o toba , un cauciuc cu talon mai mare si ar fi perfect Inca o intrebare : tu ti-ai luat CBR-ul nou sau second(cati km a avut cand l-ai luat) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Salut,guma am cumparat-o la 2,5 mil,toba a facut 13,5 mil.Cand mi-au adus CBR-eul acasa aveam 0 km pe bord Am fost la bunica la tara si i-am tras niste poze,scuzati de ce este in jurul motoretei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Off-topic:cobra ,zi-mi te rog ,de unde ai cumparat banda adeziva pt jante si mai ales ,cum le-ai pus(am inteles ceva de un dispozitiv special ca se le pui calumea)?? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Off-topic:cobra ,zi-mi te rog ,de unde ai cumparat banda adeziva pt jante si mai ales ,cum le-ai pus(am inteles ceva de un dispozitiv special ca se le pui calumea)?? Merci Nu le-am cumparat din magazin[si alea is bune].Cand am restickerit-o i-am spus baiatului sa imi puna autocolant pe margine jantelor.Am impresia ca nu este un cerc,sunt cam 5 dungi de autocolant drepte,tot el le-a si pus...eu nu am fost de fata Imi pare rau ca nu te pot ajuta Later edit:le-a pus fara nici un dispozitiv special,le-a pus manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2007 (editat) Tot nu am gasit pe nimeni care sa-mi dea un raspuns sigur ... Referitor la link-ul din primul post ... -> http://www.mobile.de/SID1wShW6l.NccWylaTXQ...1239588611& <- .... La pretul de mai sus ... cati bani se mai adauga,taxe,accize bla bla ? :-s Editat Ianuarie 21, 2007 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 (editat) Salut...eu am un CBR de vanzare... -an 2004 cu 18000 km -cauciucuri schimbate in septembrie 2006 -kit lant schimbat tot in septembrie Nu are probleme, te pui pe ea si o duci.... Pentru alte detalii cauta-l pe Edi pe mess... Editat Ianuarie 30, 2007 de Rony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 CobraArt, vreau sa te intreb ceva: De ce ai ales Honda CBR 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 CobraArt, vreau sa te intreb ceva: De ce ai ales Honda CBR 125? Pentru ca atunci cand am luat motocicleta nu aveam habar cu ce sa mananca! Nu imi placeau cele in 2 timpi (sunetu).Eu sunt multumit de ce am acum, nu pot sa zic ca imi pare rau de alegerea facuta! De ce intrebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 ...... De ce intrebi? am vrut sa vad ce te a atras la cbr; si daca iti pare rau de alegerea facuta;anul asta sper sa am si eu un cbr 125 ; si sa l fac mai tare ca al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 am vrut sa vad ce te a atras la cbr; si daca iti pare rau de alegerea facuta;anul asta sper sa am si eu un cbr 125 ; si sa l fac mai tare ca al tau Ti-am rasp. la intrb. puse de tine. Nu stiam eu ce e aia moto pe atunci,nu imi pare rau de alegere. Poti sa il faci si de 10 ori mai frumos ca nu ma supar,dar ai grija ca implica ft. mult bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 2, 2007 Autor Share Postat Februarie 2, 2007 si sa l fac mai tare ca al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Se poate si mai bine...zic eu... PS: asta e al 2000-lea post hihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 (editat) CobraArt tu ti ai luat accesoriile de la honda? ACCESORII PS: felicitari pentru cele 2000 de post uri...si la mai multe Editat Februarie 4, 2007 de lkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Nu. Hai sa iti zic cam de unde mi-am luat eu piesele: Parbriz Puig,filtru de aer K&N, capte ghidon,semanle si oglinzi carbon look: Paula Biker's Shop Mansoane,tank pad,suport numar si toba Leo Vince: Moto Boom in incinta AMCKART Kit Malossi 170 cm3: Ciprian Pan Manete de frana fata si ambreaj carbon look si scaritele sport(nu sunt montante inca): Ebay Vopsit negru metalizat, restickarit plus modificat codita spate,si autocolant pe jante: un atelier din Ploiesti Urmeaza monopost si protectie de rezervor carbon look din Germania Daca imi mai aduc aminte o sa iti mai zic.Ma cam feresc sa iau piesele tuning de la Honda (cu toate ca nu au multe) ca sunt destul de scumpe fata de pretul de pe piata Edit: am uitate de aparatoare de roata adusa din germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 cati bani baga nebunu de cobra in moped =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Puya,macar de ai face ce fac eu cu gaterul tau de RS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 cati bani baga nebunu de cobra in moped =)) Puya,macar de ai face ce fac eu cu gaterul tau de RS nepotii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 asa as vrea sa arate cbr ul meu cum arata,va place? am modificat o azi dimineata in photoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate