Cristian C. Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 Salutare, am si eu o rugaminte, daca imi poate recomanda si mie vreun coleg pe cineva priceput in ale motocicletelor, un mecanic care sa mi faca o constatare, ulterior sa mi gaseasca rezolvarea si sa ma ajute cu remedierea problemei. Locatia in Bucuresti, problema, la cutia de viteze, nu prea gaseste Neutrul si cu greu o pacalesc sa o ia pe a 2 a. Dupa o presupunere poate fi cutia sau saibele convexe/concave de la ambreiaj/oala. Motoreta este ca si in titlu, un Suzuki gsf 650 k7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 Sunt service-uri la greu in Bucuresti, si cu "baieti" priceputi. Eu ti-l recomand pe TNG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Iunie 18, 2019 Autor Share Postat Iunie 18, 2019 (editat) Acum 13 minute, Fiziflash a spus: Eu ti-l recomand pe TNG. Am cautat pe google, daca e Razvan de pe splaiul unirii, am sa i dau un telefon, am vazut ca e si un numar de telefon acolo. Multumesc. Stiu ca sunt posibilitatile vaste in orasul asta, dar cunosti sistemul, prefer sa nu arunc cu banii in vânt aiurea pe la cunoștințe, colțul străzii sau reprezentante. Editat Iunie 18, 2019 de Cristian C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iunie 18, 2019 Share Postat Iunie 18, 2019 Iti dau pe privat nr lui de telefon. Te asigur ca nu vei arunca "cu banii in vant". La motocicleta pe care o am au fost facute modificari semnificative la el, si functioneaza ireprosabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate