Luchika Postat Iulie 18, 2019 Share Postat Iulie 18, 2019 Salutare, Ştie cineva cum este drumul de la Oraviţa la Moldova Nouă prin Sasca Montană şi Cărbunari? Se poate merge cu un RT ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 Salut! De la Oravita la Saca Montana nu stiu exact, dar de la Sasca Montana pana la Moldova Noua e destul de rupt. Pietre mari, petice de asfalt tocate de timp si intemperii, gropi, balti. ....uite aici cateva poze, inainte de a spune ce am facut in ziua a 4 a. Eu n-as baga RT-ul pe acolo. E de GS drumul ala... Ma rog...asta e parerea mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luchika Postat Iulie 19, 2019 Autor Share Postat Iulie 19, 2019 Multumesc, Colegul de drum are GS, dar o să mergem pe DN 57 prin Nicolinţ şi Moldova Veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 De la Oravita pana la intersectia de dupa Racasdia unde faci stanga, asfaltul e cam prost, valurit, peticit si cateva bucati proaspat asfalatate. De la DN 57 catre Sasca drumul e foarte rau, plin de gropi si asfaltat nou ici - colo, cu treceri bruste de la asfaltul nou la vechi. De la Sasca la Carbunari: a fost candva asfalt, acum e mai mult macadam, iar bucatile unde a mai ramas asfaltul, e plin de gropi. In Carbunari e asfalt nou. De la Carbunari la Moldova Noua e macadam, parca mai bunicel decat Sasca - Carbunari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate