Auxois350 Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 La asigurari, ne pun acum sa platim si cartea verde. Intrebarea ar fi, cu o Jawa 350 TS, imi da voie sa ies din tara? Care sunt restrictiile pentru a iesi din tara pe motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Depide cate prezoane ai la roti!?! daca ai trei prezoane, nici o sansa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Depide cate prezoane ai la roti!?! daca ai trei prezoane, nici o sansa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 niste nesimtiti! Am luat la rand toate firmele astea de camatari si strangatori de bani si cu nonsalanta toti doreau sa-mi faca asigurare cu carte verde la 900.000-1.100.000 gratuita dar inclusa in pret!(pe 6 luni!) Pai cum , zic, e gratuita sau e inclusa in pret? ...pai e gratuita dar e iclusa in pret! Handicapati! ASIBAN , unde imi facusem la Batranica , asigurarea, mi-au spus sa-mi vad de treaba ca nu este nevoie de nici o carte verde la motocicleta.( dar au birou in Turda si Gherla si nu puteam sa ajung sambata acolo...) ASIROM , unde, mi-am facut pana la urma(sambata la ora 11:56) mi-au spus de asemenea sa-mi vad de treaba ca nu este nevoie de nici o carte verde, si am facut asigurare pentru'motociclu cu sau fara atas' cu 720.000 pe 6 luni. Restul excrocilor , nu vrut sa-mi faca nici un fel de alta asigurare.Am zis ceva de 'antiruginire' antincendiu' 'antifurt' 'CASCO' , nimic. Din ce an este motocicleta? Din '62! Nu facem domnu! Pai daca pe mine ma paleste cineva, ma fura, cine ma despagubeste? Nu stim, nu facem , nu ne intereseaza... Futui in aripa, dar carte verde incerca sa vinda la tot fraierul! Cine nu crede sa incerce! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate