ForForce Postat Iulie 28, 2019 Share Postat Iulie 28, 2019 Salutare tuturor, am avut un mic accident in padure cu un moto Suzuki DR 125 SE din 98 . M-ar interesa sa stiu daca ar putea fi reparata roata din imagine, cine se ocupa sau daca se poate inlocui doar janta si sa pastrez butucul. Ms. anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 28, 2019 Share Postat Iulie 28, 2019 Se poate dar te costa manopera mai mult decat o roata sh in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ForForce Postat Iulie 31, 2019 Autor Share Postat Iulie 31, 2019 Din pacate nu gasesc in tara. Din afara in schimb, transportul costa destul de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Iulie 31, 2019 Share Postat Iulie 31, 2019 Din capitolul "do it yourself": Nu cred ca se mai poate folosi roata ta, eu as schimba doar cercul. Cauti pe olx o roata second sau doar cercul, nu conteaza de la ce e. Important e ca cercul sa fie la fel ca al tau, 21", 36 gauri, cu latimea de 2,25 parca (scrie pe el toata aceasta informatie, stantat pe o parte). Si sa fie ceva serios, de enduro, nu provenit de la vreo chinezarie cu fier mort. Apoi dai jos cauciucul tau si dai vreo 3-4 zile la rand cu WD40 pe la suruburile spitelor tale, ca sa le poti debloca. Dupa vreo 4 zile de dat de 3 ori pe zi cu WD40, ar trebui sa poti desface spitele fara sa trebuiasca sa le tai. Iei cercul nou si-l pui in locul cercului tau, exact ca in link: In loc de suportul ala pe care ei invart roata ca sa o centreze, poti sa pui roata direct pe otocicleta ta suspendata si sa o invarti ca sa o centrezi. In loc de scula aia cu care ei strang spitele poti folosi 2 chei de 6. Piulita de la spite e un pic mai lunga, iti incap 2 chei pe ea si e mult mai sigur ca nu stemuiesti piulita daca le folosesti in acelasi timp. Eu asa am procedat acum 3 ani, cand amschimbat cercul spate, si a iesit perfect. Ca si idee, uite si o roata cu 36 spite la pret bun (daca sta sa socotesti si pretul anvelopei). Numai sa aiba si latimea pe care o ai tu la roata ta: https://www.olx.ro/oferta/vand-roata-enduro-21-IDbi576.html#7eb3d240de Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ForForce Postat Iulie 31, 2019 Autor Share Postat Iulie 31, 2019 ms de sfat , ramane sa vad, s-ar putea sa fi gasit ceva in Anglia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 31, 2019 Share Postat Iulie 31, 2019 Jantele auto se repara...cioc cioc....si gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate