sbk750 Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 Imi trebuie o chestie banala , nimic complicat , cunoasteti pe cineva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danutzzz Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 (editat) Daca nu gasesti pe cineva anume sa te rezolve, incearca la UPT, facultatea de mecanica de pe Mihai Viteazu. Au ateliere de strungarie bine dotate, acum multi ani cand am avut nevoie de o presa sanatoasa, acolo am rezolvat. Din pacate nu te pot ajuta cu un nume sau contact, au trecut prea multi ani de cand am plecat din TM. Dar ma astept ca maistrii de la atelier sa fie inca la fel de binevoitori. Din cate tin minte, atelierele sunt pe partea cu parcul, zona marcata cu galben: Editat Iulie 30, 2019 de Danutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iulie 31, 2019 Share Postat Iulie 31, 2019 (editat) In curte la fabrica de tigari. Sa suni inainte ca nu e chiar la program. Editat Iulie 31, 2019 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 22, 2019 Share Postat August 22, 2019 Si in curte la Pencoop este un strungar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat August 26, 2019 Autor Share Postat August 26, 2019 Merci fain . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 20, 2019 Share Postat Septembrie 20, 2019 The best e Muka in piata Traian langa posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Septembrie 20, 2019 Autor Share Postat Septembrie 20, 2019 Am rezolvat intre timp , merci de ponturi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_t Postat Februarie 4, 2021 Share Postat Februarie 4, 2021 On 9/20/2019 at 2:22 PM, sbk750 said: Am rezolvat intre timp , merci de ponturi . Salut, poti sa ne zici unde si daca esti multumit de rezultat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Februarie 12, 2021 Autor Share Postat Februarie 12, 2021 Pai din greseala aveam de sudat in aluminiu si am mers pe calea buziasului , vis a vis de Detergenti , in curtea aia cu foarte multe firme unde se fac radiatoare auto la comanda au si un strungar , dar am mai dat de cineva in curte la Pencoop , cum intrii ,drept in fata , si acolo e un strungar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanDandea Postat Septembrie 20, 2023 Share Postat Septembrie 20, 2023 Strungarul s-a mutat pe Calea Moșniței, încă lucrează. Link la adresa pe google maps: https://maps.app.goo.gl/ZCzY9kLphxqLiFmA9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate