Regnier Postat August 22, 2019 Share Postat August 22, 2019 Salutare , in afara de a schimba toba la un Suzuki Bandit GSF 650 S, mai sunt alte metode mai putin costisitoare ca sa nu se mai auda ca un scuter / matiz :)) ? Nu as vrea sa exagerez , dar totusi sa sune a motocicleta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat August 22, 2019 Share Postat August 22, 2019 Ii pui motor de SV650. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 23, 2019 Share Postat August 23, 2019 Pai... sunetul se da din tobă(e). Daca nu vrei s-o schimbi, ce poti sa faci?! S-o hărtăneşti cu flexul si burghiul... Daca ti se pare ok abordarea, go for it, eu am vazut numai rezultate indoielnice atat in ce priveste sunetul, cat mai ales performanta motorului dupa "operatie". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regnier Postat August 23, 2019 Autor Share Postat August 23, 2019 Ai dreptate , am mai auzit si eu de ceva gauri , dar nu cred ca e cazul . Eram curios de o parere in plus . Pana la urma la drum lung e foarte bine asa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistretzu_ro Postat August 23, 2019 Share Postat August 23, 2019 Am avut la R6 toba stoc scurtata si cu sitele scoase. Se auzea surprinzator de bine pt o chestie "handmade" doar ca afuma putin unde era capacul prins. Ideea e ca treaba asta nu e reversibila si galagia la drum lung nu e tocmai placuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat August 24, 2019 Share Postat August 24, 2019 Singura solutie este sa schimbi toba cu una omologata de drum care are si DBkiler (n-ai treaba la ITP). Fara DB, sunet agresiv, cu DB, sunet ok pentru drum lung dar nu de scuter, eu spun "de aspirator". Din pacate treaba asta costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regnier Postat August 25, 2019 Autor Share Postat August 25, 2019 Mulțumesc pentru răspunsuri. Momentan, o las asa . Sezonul următor, mai vedem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate