axxis Postat August 26, 2019 Share Postat August 26, 2019 Toba pentru TDM 850. Inlocuieste cele doua tobe cu una singura pe partea dreapta. Setul contine : DB KILLER si coliere de prindere. Sunet deosebit !!! Site producator : https://www.dominator-exhaust.ro/product-page/rotund-218 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 e moca?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Cum sta cu omologarea EU? Cand i-am contacatat acum doi ani pe cei de la Dominator si i-am intrebat despre acest aspect, au recunoscut cu onestitate ca produsele lor nu detin certificarea EU. S-a schimbat ceva intre timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisanS Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 Salut...ieri am vizitat site-ul lor....ei spun acolo ca nu sunt omologate...acu eu intreb cat e de importanta aceasta omologare?...e nevoie de ea la ITP?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 Da, la ITP se uita daca este omologata sau nu. Depinde de cel care iti face verificarea, daca iti va face probleme sau nu... De asemenea, politia mai poate sa iti caute nod in papura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisanS Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 Ok...ma pentru lamurire...si eu cochetam cu ideea de achizitie a unei astfel de tobe...pretul mi se pare accesibil ,arata bine,....dar asta cu omologarea poate fi intradevar o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate