Flower-Power Postat Septembrie 6, 2019 Share Postat Septembrie 6, 2019 Bună seara, caut să închiriez garaj (căci o să vină iarna la un moment dat ) pentru motocicletă în sector 2 , de preferat. Aveți ceva recomandări și info legate de preț, condiții? Mulțumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Septembrie 6, 2019 Share Postat Septembrie 6, 2019 zona obor (intre piata si gara obor) e plina de hale de inchiriat,service-uri de masini si de moto (cel putin 3);ii poti intreba pe cei de la service darkmotors.ro grantmoto.ro etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 6, 2019 Share Postat Septembrie 6, 2019 salut, am eu un garaj pe care l-am inchiriat acum 2 ani, platesc 210 lei / luna si parca l-as imparti cu cineva. accesul se face cu un lift foarte spatios ( cu telecomanda) este pe calea calarasilor langa benzinaria mol . uscat, fara soareci , sobo, gandaci ori alte oratanii. detalii mai multe pe pm sau telefon. daca suntem 3 , platim fiecare 70 lei, desi in garaj incap 6 moto, prefer sa ma rezum la 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Pintilie Postat Septembrie 6, 2019 Share Postat Septembrie 6, 2019 Poti sa depozitezi motocicleta gratis la mine in Mogosoia, pana la urmatorul sezon , am remorca de transport, nu vreau bani, am suficienti, vreau doar sa ajut bafta, asfalt uscat cat a mai ramas, tel 0722661919 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 10, 2019 Autor Share Postat Septembrie 10, 2019 La 06.09.2019 la 22:40, magarusulmarius a spus: salut, am eu un garaj pe care l-am inchiriat acum 2 ani, platesc 210 lei / luna si parca l-as imparti cu cineva. accesul se face cu un lift foarte spatios ( cu telecomanda) este pe calea calarasilor langa benzinaria mol . uscat, fara soareci , sobo, gandaci ori alte oratanii. detalii mai multe pe pm sau telefon. daca suntem 3 , platim fiecare 70 lei, desi in garaj incap 6 moto, prefer sa ma rezum la 3 Ok. Iau legătura cu tine, aș vrea să vin să îl văd și mergem pe varianta 3 motoare cum spui tu. Sună bine.merci La 07.09.2019 la 0:53, Aurelian Pintilie a spus: Poti sa depozitezi motocicleta gratis la mine in Mogosoia, pana la urmatorul sezon , am remorca de transport, nu vreau bani, am suficienti, vreau doar sa ajut bafta, asfalt uscat cat a mai ramas, tel 0722661919 Mulțumesc pentru ofertă dar prefer să îl știu aproape.✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate