Patrick_M Postat Noiembrie 19, 2019 Share Postat Noiembrie 19, 2019 O jucarie interesanta la un pret bun pentru un incepator sau incepatoare. https://moto-bike2020.com/new-model-honda-nxr-160-bros-2020-price-technical-sheet-engine-and-consumption/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Noiembrie 19, 2019 Share Postat Noiembrie 19, 2019 Exista varianta cu frana tambur fata spate ? In douăzeci douăzeci... Sunt curios cate se vor vinde in configurația asta Adică cine se zgârcește la câteva sute de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 19, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2019 Nici eu nu am crezut ca mai exista tambur, dar uite ca japonezii inca folosesc. Sunt curios de explicatia lor pentru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 19, 2019 Share Postat Noiembrie 19, 2019 Nu se mai poartă, e câh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 19, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2019 Sotia mea are un NX250 cu tambur pe spate. Face treaba, dar daca ma urc eu pe motor, deja se chinuie sa franeze. Dar totusi, parca pe fata ar fi mers disc. Probabil cine o cumpara, va opta pentru disc. Sau cel putin eu asa as face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 (editat) Din postura de fost posesor de motocicleta cu frână pe tambur (XT 350) zic doar ca nu as recomanda o asemenea soluție nici dușmanilor. Pe un motor "enduro", in 2020, tamburul este un fel de frânat cu bocanci de armata cu talpa de plastic. Editat Noiembrie 20, 2019 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 (editat) La 19.11.2019 la 9:06, theogs a spus: Exista varianta cu frana tambur fata spate ? In douăzeci douăzeci... Sunt curios cate se vor vinde in configurația asta Adică cine se zgârcește la câteva sute de euro Probabil vor vinde iar cateva sute de mii. Ca sa intelegi piata pentru care Honda vinde aceeste motociclete trebuie sa te uiti la vanzari: - Asia (fara China) si Oceania - 17.300.000 de bucati - America de sus - 1.090.000 de bucati - China - 930.000 de bucati - Europa, Orientul mijlociu si Africa - 350.000 de bucati (probabil Europa are cea mai mica parte) - America de Nord - 290.000 de bucati - Japonia - 170.000 de bucati https://global.honda/about/profile.html Editat Noiembrie 20, 2019 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate