orangefresh2 Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Salut. Doar ce am obtinut categoria B si permisul de conducere. In cateva zile am examenul teoretic pentru cat. A2 si nu stiu exact care sunt demersurile de data asta. Pentru cat. B a trebuit sa ma duc cu 2 zile inainte de examenul teoretic sa fac poze, presupun ca pentru poza de pe permis, habar nu am. Acum ca mai adaug o categorie la permis trebuie sa mai fac acelasi lucru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Nu, eu am dat permisul la politai la poligon si mi-au trecut ei cealalta categorie,asta a fost cu ani in urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadalinM. Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Nu... doar o sa iti adauge data cand ai obtinut categoria noua pe permisul dobandit anterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Decembrie 1, 2019 Share Postat Decembrie 1, 2019 Adaugand o categorie, vei preschimba permisul. Implicit poza noua, alt plastic, etc.Va trebui sa ai la dosar chitanta aferenta taxei de preschimbare permis (vreo 70 de lei parca).Ironia e ca pentru fiecare categorie adaugata, vei avea un plastic nou.Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orangefresh2 Postat Decembrie 3, 2019 Autor Share Postat Decembrie 3, 2019 Multumesc. Am facut exact ce am facut si pentru B. E acelasi procedeu. Pentru fiecare categorie adaugata se schimba permisul, pozele, etc. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 3, 2019 Share Postat Decembrie 3, 2019 Acum 26 minute, orangefresh2 a spus: Multumesc. Am facut exact ce am facut si pentru B. E acelasi procedeu. Pentru fiecare categorie adaugata se schimba permisul, pozele, etc. Multumesc Doar nu te asteptai sa scrie cineva cu pixul pe permisul vechi? sau sa puna o stampila :))) Evident ca se reface integral, cu noile categorii. si valabilitatea actualizata, indiferent de valabilitatea primului-pentru ca ai facut vizita medicala, bla bla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orangefresh2 Postat Decembrie 3, 2019 Autor Share Postat Decembrie 3, 2019 Acum 4 ore, Adrian M. a spus: Doar nu te asteptai sa scrie cineva cu pixul pe permisul vechi? sau sa puna o stampila :))) Evident ca se reface integral, cu noile categorii. si valabilitatea actualizata, indiferent de valabilitatea primului-pentru ca ai facut vizita medicala, bla bla. Nu. Ideea era ca nu intelegeam scopul de a mai face alte poze, si asta voiam sa stiu, daca pentru fiecare categorie trebuie sa te duci sa faci din nou poze si sa platesti taxa pentru noul permis.. dar prinde totul sens acum :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate