Ruginel Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 (editat) Salutare tuturor, Sfaristul de sezon a sosit iar echipa MotoHelp, la fel ca in anii trecuti, a pregatit calendarul umanitar pentru anul 2020: Inainte de toate, cu ocazia acestui nou topic, vreau sa va multumesc in numele echipei MotoHelp pentru sustinerea acordata in anii trecuti. Anul acesta vom directiona banii obtinuti din vanzari catre trei cazuri umanitare, cazuri descrise mai jos. Cum obtii un calendar? Doneaza o suma(recomandam minim 50 lei) in contul RO41INGB0000999909723259 pe numele Alexandra Manu (neaparat scrieti DONATIE cand virati banii), si la cerere, primiti unul din cele 245 calendare MotoHelp, din partea noastra drept multumire pt implicare. Trimite la acest email motohelpromania@gmail.com o fotografie cu donatia facuta si datele de livrare (nume complet, localitate, str., nr., bl., ap., tel.), iar noi iti trimitem prin curier un calendar. Cost livrare curier 12 lei ramburs. Dar daca vrei doar sa donezi, in anonimat, fara sa primesti calendar in schimb, nu mai e nevoie sa trimiti date de livrare. Cluburile moto si alte organizatii ce doresc un numar mai mare de calendare sunt invitate sa ne contacteze in privat, eventual un mail la adresa mentionata mai sus. Ca si in anii anteriori, banii obtinuti din donatiile voastre vor fi directionati in scopul recuperarii catre trei dintre membrii comunitatii moto care au avut parte de accidente nefericite. Ajuti colegi motociclisti si in acelasi timp poti face un cadou foarte potrivit pentru prieteni - motociclisti sau nu - cu ocazia sarbatorilor. Donațiile se strâng pentru cei 3 a căror situație este descrisă aici. Pentru confirmare puteti intra pe pagina fiecaruia de FB. https://www.facebook.com/stanciu.marius1 Marius are fracturi la ambele mâini și are nevoie de reconstrucție pelvis. https://www.facebook.com/papy.catalin Cătălin e paralizat de câțiva ani și e îngrijit de mama lui în vârstă de 66 de ani. https://www.facebook.com/stefan.stan.946 Ștefan are vertebre fracturate și e în scaun cu rotile. Tiparirea calendarelor s-a putut realiza prin contribuția generoasa a sponsorilor nostri (le multumim cu aceasta ocazie) care au inteles situatia grava a celor 3 motociclisti. Acestia sunt: Emilian Pavel www.motoemotion.ro Adrian Bustiucel www.estbike.ro Bogdan Pacea www.rca2000.ro Alexandru Popescu www.rams21.ro Adi Raduta www.tcsracingpark.ro Alexandru Dorin Pacurar #zenklawagarage De asemenea, daca doriti, ne puteti ajuta si cu o distribuire a acestui topic sau a postarii de mai jos, pe wall-ul de FB. Va multumim! Foto calendar aici https://m.facebook.com/groups/612935415570093?view=permalink&id=1143642859166010 Editat Decembrie 2, 2019 de GoodKat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Decembrie 2, 2019 Autor Share Postat Decembrie 2, 2019 Acum 1 minut, Starcream a spus: Donat! Bafta si felicitari. Multumim, domnule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Acum 33 minute, Starcream a spus: Donat! Bafta si felicitari. Idem! Sanatate oamenilor si sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Decembrie 3, 2019 Share Postat Decembrie 3, 2019 Vreau sa donez o mica suma. Din pacate, insa, al meu internet banking imi cere sa completez si adresa beneficiarului. Ajutati-ma va rog, sa pot contribui. Multzam! EDIT: pot pune doar Bucuresti si atat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Decembrie 3, 2019 Autor Share Postat Decembrie 3, 2019 (editat) Salut! Nu m-am mai intalnit cu problema asta pana acum. Contul a fost facut in Bucuresti. Cred ca daca pui Bucuresti, ar fi in regula. Multumim pentru bunavointa! Editat Decembrie 3, 2019 de GoodKat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Decembrie 3, 2019 Share Postat Decembrie 3, 2019 Asa e, toata lumea ma intreaba de ce am nevoie de adresa. Se pare ca banca mea e mai "speciala" Gata, am donat. Succes si sarbatori fericite! Sa auzim numai de bine, colegii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Decembrie 3, 2019 Autor Share Postat Decembrie 3, 2019 Multumim inca odata! Daca mai apar probleme: Sector 1, Calea Dorobanti 47 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate