cip11xx Postat Decembrie 16, 2019 Share Postat Decembrie 16, 2019 Salut, este legal să ai remorcă la motocicletă. De unde se poate achiziționa o remorcă ptr. motocicletă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 16, 2019 Share Postat Decembrie 16, 2019 Ai voie, remorca usoara pe un singur ax. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Decembrie 16, 2019 Share Postat Decembrie 16, 2019 Am eu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 27, 2021 Share Postat Martie 27, 2021 Exista asa ceva pe la noi? Se poate cumpara? Cand eram mic am vazut in Grecia o familie (de nemti parca) in vacanta, cu doua motociclete: una cu atas in care era carat plodul si una cu remorca din asta in care carau bagaje si nebunii. Super tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate