misionaru Postat Decembrie 22, 2019 Share Postat Decembrie 22, 2019 Deci, mai are cineva chef de o iesire impreuna cu fostii colegi de ture din anul care a trecut? Intreb pentru un prieten, vorba aia :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 22, 2019 Share Postat Decembrie 22, 2019 La ture am fost mostly singur anul asta, dar la socializare m-aș băga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Decembrie 23, 2019 Share Postat Decembrie 23, 2019 Eu vin sa fac numaratoarea . Quantic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 9, 2020 Share Postat Ianuarie 9, 2020 Ce fac fetele? Nu se mai întâmplă întâlnirea? Și eu care voiam să ies din casă.. Dacă mai întârziem mult o să se facă martie și va trebui să îmi luați mărțișor..o să fac casting pentru dansator la petrecerea de 8 Martie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 9, 2020 Share Postat Ianuarie 9, 2020 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: .o să fac casting pentru dansator Nu tre sa te obosești, sunt convins ca ngunoy e si un dansator desăvârșit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Ianuarie 9, 2020 Share Postat Ianuarie 9, 2020 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Ce fac fetele? Nu se mai întâmplă întâlnirea? Și eu care voiam să ies din casă.. Dacă mai întârziem mult o să se facă martie și va trebui să îmi luați mărțișor..o să fac casting pentru dansator la petrecerea de 8 Martie Considerand aspecte deja stiute, acest casting cu siguranta va accepta numai conservari, de preferat cuminti dar cu latente dominante pentru manele si cu maxim 8 clase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate