andrei gras Postat Ianuarie 11, 2020 Share Postat Ianuarie 11, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 11, 2020 Share Postat Ianuarie 11, 2020 Acum 8 ore, superbec a spus: nu mint nimic , vezi la ei pe pagina, daca stii la ce sa te uiti... *gunoiu ala de masina de rectificat la ochi supape cu piatra aia ancestrala neindreptata de nici un bosomaistru ala dat afara de la "mecanica fina" ca era prea prost si venea beat zilnic la munca ... aia au echipamente si personal acolo sa faca motoare de raba, TV,motocositoare (monocilindrice) motostivuitoare . ATAT ! Cum spuneam, minciuni. Iar in ceea ce priveste echipamentele este irrelevanta vechimea lor cata vreme sunt reconditionate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 11, 2020 Share Postat Ianuarie 11, 2020 1 oră în urmă, Nguyen a spus: Cum spuneam, minciuni. ti-as raspunde mai in detaliu si cu alte exemple dar sunt sigur ca nu ai capacitatea sau cunostintele necesare sa intelegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 11, 2020 Share Postat Ianuarie 11, 2020 1 oră în urmă, superbec a spus: ti-as raspunde mai in detaliu si cu alte exemple dar sunt sigur ca nu ai capacitatea sau cunostintele necesare sa intelegi Poti sa raspunzi tu cat vrei, in afara de faptul ca am la activ mult mai multe reparatii auto si moto in comparatie cu tine am si colaborat destul de des cu ei si pana acum nu am avut nici o problema, nici la supape si nici la alte lucrari. Ziceai ca acolo angajatii vin bauti la munca, eu iti spun ca te inseli amarnic. Adica tu o arzi prin Olanda, cum ai putea sa stii tu mai bine ce se intampla acolo?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Ianuarie 11, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2020 Important este sa se fac proba hidraulica. Ok. Dacă nu are fisuri nici chiulasa nici blocul motor atunci în funcție de preț recondiționare vs motor sh decid ce fac. Adică repar, cumpăr alt motor sau dezmembrări ori remat. Nu îmi permit să bag bani într o cauza moarta. Mai vedem. Ieri nu am ajuns nici la mașină nici la vreo firma de recondiționat. Scarbiciu e de vină sau eu. Citind și alte topicuri am găsit o firma în Crangasi undeva în incinta Grandmetal. http://www.mechanikus.ro/index.html. Știe cineva cum sunt? Ceva lucrări făcute pe la ei? Stand în Crangasi, as face proba hidraulica pe strada biharia și apoi funcție de costuri sau recomandări as continua cu una dintre ele. Oricum pana la proba contrarie eu continui sa cred ca termoflot ul este de vina pt uleiul aruncat și supapele pt puterea slaba. Mulțumesc mult pentru toate sfaturile și recomandările dumneavoastră. Încerc azi niște poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 11, 2020 Share Postat Ianuarie 11, 2020 cum spuneam , habar n-ai la ce sa te uiti pentru ca nu cunosti , e irelevant cate motoare de urinal ai facut stricat tu , daca faceai un tfsi la cumetrii aia ar fi mers maxim cateva mii de km ... suficient cat sa vinda samsaru masina incep sa cred ca esti alexen ...parca corleone era mai inteligent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 11, 2020 Share Postat Ianuarie 11, 2020 Mechanikus sunt Rune, Florin - chiulase și Nea Nicu blocuri, arbori, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 11, 2020 Share Postat Ianuarie 11, 2020 Acum 6 ore, superbec a spus: cum spuneam , habar n-ai la ce sa te uiti pentru ca nu cunosti , e irelevant cate motoare de urinal ai facut stricat tu , daca faceai un tfsi la cumetrii aia ar fi mers maxim cateva mii de km ... suficient cat sa vinda samsaru masina Gigele, tfsi tot motor e, nu e racheta spatiala. Daca va prindeti voi urechile in ele si le faceti praf nu inseamna ca altii nu stiu sa le faca. Cei carora le e frica sa schimbe manual vitezele la cutiile automate ar trebui sa nu vorbeasca de tehnica. Pt ca sunt paraleli cu aceasta... Acum 6 ore, superbec a spus: incep sa cred ca esti alexen ... Te rog frumos, ne mai luam la per tu aici pe forum dar nu ne insultam. Acum 6 ore, superbec a spus: parca corleone era mai inteligent. Tot aud de acest Corleone dar nu zice nimeni ce e cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate