sacal Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 care e diferenta intre 2004,2005 si 2006? vorbim de r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 designul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 2004 si 2005 sunt la fel ,doar pt 2006 a venit cu o bascula o idee mai lunga si alte culori ,oricum chestii foarte minore ,fara prea mare influenta asupra designului.E ceea ce stiu ,sper sa nu gresesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 2004-2005 aproape la fel 2006 are vreo 3 cai in plus, ambreaj anti hopping p.s: mai este o diferenta destul de importanta: PRETUL de ambreaj nu-s convins,da asa stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 2004-2005 aproape la fel 2006 are vreo 3 cai in plus, ambreaj anti hopping p.s: mai este o diferenta destul de importanta: PRETUL de ambreaj nu-s convins,da asa stiu... Ma uimesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Daca te intereseaza cu adevarat, intreaba-l pe sabinrace. El are un R1 din 2004, cunoaste foarte bine modelul si stie absolut tot ce s-a schimbat in 2005, 2005 si 2007. Faza cu bascula lunga este cica pentru stabilitate la viteza sau la accelerare puternica din cate am inteles. In acelasi timp s-a modificat unghiul furcii fata. De asemene de la un an la altul se mai intaresc diferite componente care se dovedesc slabe la modelele anterioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 ideea e ca am posibilitatea sa cumpar de afara 2005 sau 2006, dar diferenta e de cam 1000E si vreau sa stiu daca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 E normala diferenta avand in vedere si anul de fabricatie .Oricum ,cu cat mai noua ,cu atat mai bine si mai sigur esti pe lucrul luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Deci, la R1 nu ma pricep, dar la datul cu Google sunt bunicel . Iata rezultatul : http://motorcycles.about.com/od/roadtestsr.../06yamyzfr1.htm "In a Nutshell: GP tech trickles down with revised rigidity of the main frame between the engine mounts and steering head, a new, more rigid lower triple clamp, and a 20mm-longer swingarm. Shorter valve guides and other revisions increase intake flow and reduce friction for more power." Adica pe langa bascula mai lunga cu 2 cm, s-a rigidizat si partea din fata a cadrului si a mai fost 'tunat' putin motorul. Lasand anul de fabricatie deoparte, diferentele sunt minore si tin de ceea ce se cheama 'pushing the limits' . Pragmatic vorbind, eu n-as da 1000 de euro in plus doar pentru atat. Pe de alta parte eu nu as duce motorul la nici macar 50% din potentialul lui si tocmai de aceea ar fi bani aruncati pe fereastra. Fiind vorba de motoare 'de afara' pana nu le vezi pe amandoua, n-ai de unde sa stii. Sunt amandoua noi, aflate in stoc la niste dealeri ? Sunt sh, mai au imbunatatiri fata de serie ? Zgarieturi ? Diferenta s-ar putea sa fie bazata pe niste upgrade-uri facute de proprietar, dar la fel de bine s-ar putea sa fie niste chestii de care nu ai nevoie. De exemplu la dual tours au cele 2 modele dar motoare noi : YZF R1 2005 - 9.800 Euro pret CIP YZF R1 2006 - 10.000 Euro pret CIP Diferenta e 200 de euro CIP . Disclaimer: Habar n-am, imi dau cu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 despre astea 2 e vorba: http://www.limbaecher.de/boersen/gebraucht...ate.cfm?ID=7409 http://www.limbaecher.de/boersen/gebraucht..._s2.cfm?ID=7805 noi nu vreau, ca nu merita. in schimb aproape nou, e alta treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 (editat) care sunt dealeri din romania pentru yamaha? dual tours si..? aveti idee cat costa noul R1 ? Am fost la dual tours si mi-a zis de vechiul model adika 2006 ca e undeva cu toate taxele la 17 000 euro am ramas uimit cand m-am uitat pe siteul asta: http://www.moto.it/nuovo/nuovo02.asp?EMARC...9&Cerca.y=9 si modelu 2007 este 14.195 euro nou ,so wtf? care e logica? Editat Ianuarie 20, 2007 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 sunt convins ca neintentionat esti offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 sunt convins ca neintentionat esti offtopic. sorry ,ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 eu zic sa iti iei ori un 2004 sh ori un 2007 new ...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 (editat) ideea e ca am posibilitatea sa cumpar de afara 2005 sau 2006, dar diferenta e de cam 1000E si vreau sa stiu daca merita. de obicei daca un model se fabrica mai multi ani fara schimbari majore, ca in cazul lui R1, se alege ori modelul din primul, ori din ultimul an de productie, asa ca 2006 ar trebui sa iei,dar cel mai avantajos totusi iesi cu cel din 2004, adica primul model. Editat Februarie 8, 2007 de otto.tun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 deocamdata stau cu banii la banca si astept sa se lamureasca situatia cu tpi, altfel platesc mult ca e moto de 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 S-a lamurit problema cu TPI, spune-ne, ce ai luat (iei)? PS: inca un filmulet pe DN1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 8, 2007 Autor Share Postat Martie 8, 2007 am luat 2007 ca sa nu mai am nelamuriri de nici o culoare. in schimb acum am datorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Super Sacale, abia astept sa-ti vad "mobra". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 probabil o sa o vezi inaintea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate