cretu97 Postat Februarie 8, 2020 Share Postat Februarie 8, 2020 buna seara! de curand am achizitionat un kymco grand dink de 150 si as avea urmatoarea problema: am tot schimbat 2 baterii noi la el si mi le descarca tot timpul, cu ultima am patit de a umflat-o(a deformat-o) ma poate ajuta cineva cu un raspuns sau o solutie? ma scuzati daca am postat unde nu trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 8, 2020 Share Postat Februarie 8, 2020 Mie imi place chestia asta cu schimbatul bateriilor, cum ramane unul fara current schimba bateria dar fara sa se intrebe de ce a ramas fara current. Si pe urma o ia de la capat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Februarie 8, 2020 Share Postat Februarie 8, 2020 Clar, incarca cu tensiune prea mare. Faptul ca nu ti s-au ars CDI si becurile, a fost ca bateria era cuplata in circuit si a reusit sa mai reduca din tensiune. Verifica tensiunea la incarcare, trebuie sa fie sub 14,7 V. Cred ca la tine e undeva in jurul a 19-20V cu bateria montata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretu97 Postat Februarie 8, 2020 Autor Share Postat Februarie 8, 2020 incarcarea e sub 14V 13,7 13,8 o sa verific regulatorul statorul sa vad ce e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Februarie 8, 2020 Share Postat Februarie 8, 2020 (editat) asta pentru ca, probabil, deja ai un element scurtcircuitat in acumultator. poti verifica lucrul asta - masurand doar acumulatorul. daca are peste 12V, m-am inselat eu. bateria e buna si incarcarea e slaba... se schimba releul regulator... si bateria ca e umflata. daca are sub 10,8V ai un element in scurt... din cauza incarcarii excesive... se schimba releul regulator si bateria. Editat Februarie 8, 2020 de mony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate